Publicat pe Lasă un comentariu

RHODODENDRON / AZALEEA DE GRADINA – O BIJUTERIE BOTANICA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Featured Video Play Icon

RHODODENDRON / AZALEEA DE GRADINA – O BIJUTERIE BOTANICA.

RHODODENDRONUL (AZALEEA DE GRADINA) este un arbust decorativ care iti bucura privirea, o prezenta superba in orice gradina, prin florile sale minunate si frunzisul verde luxuriant.

Descopera alaturi de Floraria Trias detalii despre originea sa si despre ingrijirea necesara, pentru a te bucura pe deplin de frumusetea acestei plante uimitoare.

Continuă să citești RHODODENDRON / AZALEEA DE GRADINA – O BIJUTERIE BOTANICA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Publicat pe Lasă un comentariu

GAROFITELE NE FASCINEAZA PRIN FRUMUSETE SI PARFUM. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

 

GAROFITELE NE FASCINEAZA PRIN FRUMUSETE SI PARFUM.

GAROFITA este sora mai mica a Garoafei – mai gingasa decat aceasta, dar mai parfumata.

Cunoscuta si sub numele de DIANTHUS (Floarea Zeilor), GAROFITA este o planta perena cu flori frumoase si parfumate, ce infrumuseteaza gradinile si balcoanele din intreaga lume. Aceasta planta ornamentala se dezvolta in tufe fermecatoare, ce aduc bucurie in suflet prin parfum si culoare, fie ca sunt plantate in gradina, fie ca sunt dispuse in ghivece si jardiniere pe balcoane si terase.

Continuă să citești GAROFITELE NE FASCINEAZA PRIN FRUMUSETE SI PARFUM. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Publicat pe Lasă un comentariu

SMOCHINUL IN GRADINILE DIN ROMANIA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

 

SMOCHINUL este din ce in ce mai prezent in gradinile din Romania, asa ca acum poti avea si tu un astfel de arbust fructifer in curte. Cum? Hai sa o luam pas cu pas:

Originar din Asia Mica, SMOCHINUL – FICUS CARICA – a fost adus in Europa de catre greci, care il mentioneaza inca din antichitate.

Prezent pe teritoriul tarii noastre de sute de ani, SMOCHINUL s-a adaptat excelent in zonele de sud – vest, care au avut mereu un climat bland. Dealtfel, in aceste zone a fost cultivat in livezi, avand si un eveniment anual dedicat: Festivalul Smochinelor din Svinita, Mehedinti.

In ultimii ani, datorita verilor din ce in ce mai calduroase – urmare a incalzirii globale – SMOCHINUL s-a adaptat tot mai bine si in alte zone din Romania, unde atinge inaltimi de 2-3 metri. Cu frunzele sale luxuriante si fructele sale delicioase, SMOCHINUL este o prezenta minunata in orice gradina, de aceea tot mai multi oamani aleg sa il planteze il curtile lor.

Continuă să citești SMOCHINUL IN GRADINILE DIN ROMANIA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Publicat pe Lasă un comentariu

SAXIFRAGA – COVOR DE FRUMUSETE PENTRU GRADINA SI TERASA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

SAXIFRAGA – COVOR DE FRUMUSETE PENTRU GRADINA SI TERASA

SAXIFRAGA este o planta perena, mica si delicata, ce adauga o nota subtila de eleganta in spatiile exterioare, mai ales in gradini. Aceasta planta nepretentioasa se remarca prin frunzisul sau de un verde inchis si prin florile micute, in culori vibrante, care aduc frumusete in orice spatiu ar fi dispuse. Dealtfel, SAXIFRAGA este apreciata pentru frunzisul sau compact, care formeaza tufe dese, dar si pentru florile sale delicate, care pot fi albe, roz, rosii sau mov. Infloreste de primavera devreme si pana in luna iulie.

Continuă să citești SAXIFRAGA – COVOR DE FRUMUSETE PENTRU GRADINA SI TERASA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Publicat pe Lasă un comentariu

FLORARIA TRIAS VINE LA TINE ACASA, ORIUNDE IN ROMANIA. COMANDA ONLINE PE SITE FLORARIATRIAS.RO!

Featured Video Play Icon

COMANDA ONLINE PE SITE FLORARIATRIAS.RO

Da, trimitem plante la ghiveci, pamant de flori, fertilizanti, etc oriunde in Romania, prin curier si DA, ajung in siguranta!

Acesta este raspunsul nostru la intrebarea clientilor <Cum pot avea si eu flori la ghiveci de la Floraria Trias?>

Continuă să citești FLORARIA TRIAS VINE LA TINE ACASA, ORIUNDE IN ROMANIA. COMANDA ONLINE PE SITE FLORARIATRIAS.RO!

Publicat pe Lasă un comentariu

ALOCASIA PORTODORA, ATMOSFERA TROPICALA IN CASA TA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

ALOCASIA PORTODORA, planta tropicala cu aspect impresionant si prezenta mareata, nu mai este o raritate in tara noastra. Cunoscuta si sub numele de Taro Giant sau Upright Elephant Ear, a devenit o preferata a iubitorilor de plante decorative prin frunze, datorita frumusetii si istoriei sale captivante. Frunzele sale uriase, in forma de inima, de un verde stralucitor, precum si inaltimea sa, fac din ALOCASIA PORTODORA o alegere remarcabila pentru cei ce doresc sa aduca o nota tropicala in spatiile interioare sau exterioare.

Continuă să citești ALOCASIA PORTODORA, ATMOSFERA TROPICALA IN CASA TA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Publicat pe Lasă un comentariu

BEGONIA ELATIOR, O BIJUTERIE DE FLOARE. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Featured Video Play Icon

BEGONIA ELATIOR este o planta superba de interior, remarcabila mai ales prin florile sale superbe, variat colorate. Continuă să citești BEGONIA ELATIOR, O BIJUTERIE DE FLOARE. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Publicat pe Lasă un comentariu

ORHIDEEA DENDROBIUM – O FLOARE ELEGANTA SI PARFUMATA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Featured Video Play Icon

­ORHIDEEA DENDROBIUM reprezinta de fapt o grupa fermecatoare si diversificata de orhidee, care captiveaza inimile pasionatilor de flori si colectionarilor de orhidee din intreaga lume. Cunoscute pentru aspectul lor superb si culorile diverse, Orhideele Dendrobium au castigat o mare popularitate nu doar pentru frumusetea lor, ci si pentru caracteristicile unice, cum ar fi parfumul si perioada lunga de inflorire (poate ajunge si la 9 luni pe an).

Continuă să citești ORHIDEEA DENDROBIUM – O FLOARE ELEGANTA SI PARFUMATA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Publicat pe Lasă un comentariu

CRIZANTEMA, REGINA FLORILOR DE TOAMNA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

CRIZANTEMA, cunoscuta si drept <regina florilor de toamna>, simbol al acestui anotimp, este o superba planta ornamentala, extrem de populara datorita frumusetii si varietatii sale. Originare din Asia, CRIZANTEMELE sunt plante erbacee perene, ce cresc grupate in forma de tufa; majoritatea soiurilor sunt plante anuale.

Continuă să citești CRIZANTEMA, REGINA FLORILOR DE TOAMNA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Publicat pe Lasă un comentariu

HORTENSIA, O MINUNE A NATURII IN GRADINA TA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Featured Video Play Icon

HORTENSIA este o planta cu flori ce incanta privirile si aduce o frumusete deosebita in orice spatiu exterior: balcon, terasa si gradina. Cu florile sale minunate, in culori vibrante, HORTENSIA este una dintre cele mai iubite si mai populare flori ornamentale din lume.

Continuă să citești HORTENSIA, O MINUNE A NATURII IN GRADINA TA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS