Publicat pe Lasă un comentariu

ORHIDEEA DENDROBIUM – O FLOARE ELEGANTA SI PARFUMATA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Featured Video Play Icon

­ORHIDEEA DENDROBIUM reprezinta de fapt o grupa fermecatoare si diversificata de orhidee, care captiveaza inimile pasionatilor de flori si colectionarilor de orhidee din intreaga lume. Cunoscute pentru aspectul lor superb si culorile diverse, Orhideele Dendrobium au castigat o mare popularitate nu doar pentru frumusetea lor, ci si pentru caracteristicile unice, cum ar fi parfumul si perioada lunga de inflorire (poate ajunge si la 9 luni pe an).

Continuă să citești ORHIDEEA DENDROBIUM – O FLOARE ELEGANTA SI PARFUMATA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Publicat pe Lasă un comentariu

CRIZANTEMA, REGINA FLORILOR DE TOAMNA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

CRIZANTEMA, cunoscuta si drept <regina florilor de toamna>, simbol al acestui anotimp, este o superba planta ornamentala, extrem de populara datorita frumusetii si varietatii sale. Originare din Asia, CRIZANTEMELE sunt plante erbacee perene, ce cresc grupate in forma de tufa; majoritatea soiurilor sunt plante anuale.

Continuă să citești CRIZANTEMA, REGINA FLORILOR DE TOAMNA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Publicat pe Lasă un comentariu

HORTENSIA, O MINUNE A NATURII IN GRADINA TA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Featured Video Play Icon

HORTENSIA este o planta cu flori ce incanta privirile si aduce o frumusete deosebita in orice spatiu exterior: balcon, terasa si gradina. Cu florile sale minunate, in culori vibrante, HORTENSIA este una dintre cele mai iubite si mai populare flori ornamentale din lume.

Continuă să citești HORTENSIA, O MINUNE A NATURII IN GRADINA TA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Publicat pe Lasă un comentariu

MASLINUL, PLANTA MEDITERANEEANA SIMBOL AL PACII. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

MASLINUL – Olea Europaea – este o planta decorativa foarte iubita, recunoscuta pentru frumusete, beneficii si pentru rolul sau important in istorie si in cultura. Originar din regiunile mediteraneene, MASLINUL este considerat un simbol al pacii, al fertilitatii si al longevitatii.

Continuă să citești MASLINUL, PLANTA MEDITERANEEANA SIMBOL AL PACII. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Publicat pe Lasă un comentariu

BOUGAINVILLEA – FLOAREA DE HARTIE – FRUMUSETE VIBRANTA PE TERASA SI IN GRADINA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

BOUGAINVILLEA – Floarea de Hartie este o planta care se evidentiaza prin frumusete si prin culorile vibrante ale inflorescentelor sale, aducand aerul relaxat al vacantei in orice spatiu exterior: balcon, terasa si gradina.

Continuă să citești BOUGAINVILLEA – FLOAREA DE HARTIE – FRUMUSETE VIBRANTA PE TERASA SI IN GRADINA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Publicat pe Lasă un comentariu

OSTEOSPERMUM – MARGARETA AFRICANA: CURCUBEU DE CULORI IN GRADINA SI PE TERASA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

OSTEOSPERMUM – Margareta Africanadescopera frumusetea, originile si sfaturile de ingrijire impreuna cu Ciprian Saplacan (Floraria Trias).

Continuă să citești OSTEOSPERMUM – MARGARETA AFRICANA: CURCUBEU DE CULORI IN GRADINA SI PE TERASA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Publicat pe Lasă un comentariu

PETUNIA – FLOAREA PARFUMATA DE EXTERIOR. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Featured Video Play Icon

PETUNIA – FLOAREA PARFUMATA DE EXTERIOR.

PETUNIILE, cu ale lor culori vibrante si farmecul captivant, au devenit o prezenta indragita in gradini si pe balcoanele din intreaga lume. Aceste plante cu flori multicolore sunt o adevarata dovada a frumusetii si diversitatii regasite in natura.

In acest articol, vom explora impreuna cu Ciprian Saplacan (Floraria Trias) fascinantul univers al PETUNIILOR, descoperind originile lor, caracteristicile, sfaturi de cultivare și de ingrijire.

Continuă să citești PETUNIA – FLOAREA PARFUMATA DE EXTERIOR. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Publicat pe Lasă un comentariu

FLORI DE BALCON, TERASA SI GRADINA – RECOMANDARI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

De ce iubim plantele cu flori de balcon, terasa si gradina?

Pentru ca fac minuni pentru starea noastra de spirit! Florile la ghiveci vor transforma aceste spatii in locuri perfecte pentru a te relaxa dupa o zi de munca sau pentru a savura o cafea dimineata. Asa cum ne arata Ciprian Saplacan – Floraria Trias – poti crea o atmosfera unica, plina de culoare si parfum, folosind cateva dintre cele mai populare si versatile flori pentru balcon si gradina:

Continuă să citești FLORI DE BALCON, TERASA SI GRADINA – RECOMANDARI DE LA FLORARIA TRIAS.

Publicat pe Lasă un comentariu

CLUSIA – COPACUL AUTOGRAF. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Featured Video Play Icon

CLUSIA este o planta populara si usor de intretinut, ideala pentru decorarea interioara a casei sau biroului, datorita frumusetii sale – are frunze stralucitoare si creste pana la o inaltime de aproximativ 70 cm.  Aceasta planta face parte din familia Clusiaceae si este cunoscuta si sub numele de “Clusia rosea” sau “Autograph tree – Copacul autograf”.

Continuă să citești CLUSIA – COPACUL AUTOGRAF. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Publicat pe Lasă un comentariu

POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE VERZI SI PALMIERI. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

De ce trebuie sa folosim fertilizanti?

Plantele, la fel ca si oamenii, au nevoie de hrana suplimentara (pe langa lumina si apa), mai ales in perioada de crestere, dezvoltare si inflorire. Ofera plantelor tale un ingrasamant de calitate precum POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE VERZI SI PALMIERI si vei observa diferenta: vor avea noi cresteri, cu frunze mai mari si mai sanatoase. Floraria Trias recomanda gama de fertilizanti POKON, marca olandeza cu experienta de peste 90 de ani in domeniul ingrasamintelor de plante, considerata numarul 1 in Europa.

Continuă să citești POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE VERZI SI PALMIERI. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.