Publicat pe Lasă un comentariu

TOP 5 FLORI CARE ITI COLOREAZA GRADINA INTREAGA VARA – SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

flori de gradina

TOP 5 FLORI CARE ITI COLOREAZA GRADINA INTREAGA VARA – SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Vara este momentul cand temperaturile cresc simtitor, razele sorelui mangaie pamantul, iar harnicele albine zboara din floare in floare si le polenizeaza. Astfel, gradina ta devine un loc minunat, in care te poti relaxa sau poti organiza petreceri. Iti doresti o gradina plina de flori intreaga vara? Afla de la Floraria Trias care sunt top 5 flori care iti coloreaza gradina intreaga vara:

flori de gradina

In acest top, PETUNIA se situeaza pe primul loc datorita popularitatii ridicate pe care a castigat-o. Florile sale pot avea o singura culoare, doua culori sau chiar mai multe. Petuniile apar la inceputul verii si se mentin pana toamna. Click AICI pentru a afla mai multe informatii despre petunii direct de la Traian Saplacan, fondatorul  Florariei Trias (impreuna cu sotia sa, Ria).

 

MUSCATELE ofera o explozie de culoare gradinii tale! Interesant este ca aceste minunate plante provin din Africa de Sud, asa ca se preteaza foarte bine zonelor insorite. La Floraria Trias poti gasi o varietate, cum ar fi: Muscate zonale, Muscate semicurgatoare, Muscate curgatoare, Muscate Grandiflora si Muscate Mosquito.

 

 

FLORILE DE PIATRA sunt plante suculente, cu flori viu colorate: roz, rosii, galbene, albe, batute sau simple. Aceste flori ating aproximativ 15-20 cm inaltime si se folosesc cu precadere in decorarea aleilor sau bordurilor. Stiai ca? Florile se deschid doar in prezenta soarelui.

 

CERCELUS (FUCHSIA) este o planta descoperita in anul 1696 in Republica Dominicana. Aceasta se deosebeste prin florile sale roz, rosii sau albe, in forma de clopotel. Atentie: inflorirea este mult diminuata la temperaturi peste 25°C.fuchsia cercelus -1

LEWISIA este o planta vesnic verde care suporta foarte bine variatiile de temperatura. Aceasta suculenta produce flori roz dispuse in rozeta, fiind adaptata perfect pentru ghiveci dar si pentru a fi plantata in rocarii.

 

Sfat Trias: foloseste Ingrasamantul Pokon pentru plante de terasa&balcon din ianuarie pana in noiembrie, o data pe saptamana, pentru a oferi plantelor tale cresteri viguroase si inflorire abundenta.

Te asteptam in Florariile Trias sau pe www.florariatrias.ro sa-ti alegi cele mai frumoase plante de gradina!

 

Surse foto: florariatrias.ro, https://shop.romencegardens.com/ ,printerest.com ,http://akunamatatalife.com/.

Lasă un răspuns