Publicat pe Lasă un comentariu

SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS: POKON POWERSPRAY PENTRU PLANTE VERZI SI PALMIERI

Majoritatea iubitorilor de flori isi doresc ca plantele lor sa fie mereu sanatoase, pline de culoare si vitalitate.

Din pacate, sunt multi factori care afecteaza imunitatea plantelor: stiai de exemplu ca aerul conditionat dauneaza plantelor , mai ales cele de de la birou? Sau ca pamantul de flori si apa nu sunt suficiente pentru a hrani florile la ghiveci? De aceea, iti propunem solutia ideala: Pokon Powerspray pentru plante verzi si palmieri 

Iubim florile si ne dorim sa le avem pretutindeni: in casa, in gradina si la serviciu. Ei bine, de multe ori am auzit persoane spunandu-ne ca frunzele isi pierd din stralucire, ca se usuca pe margini, ca apar pete pe suprafata lor sau ca devin din ce in ce mai galbene si firave. Sistemele de climatizare usuca aerul incredibil de mult si plantele in loc sa absoarba umiditatea ajung sa se deshidrateze.

Plantele au nevoie de hidratare continua pe frunze si cea mai la indemana solutie pentru ele este Pokon  POWERSPRAY plante verzi si palmieri.

Ce trebuie sa stii despre acest produs minune:

  • Este un fertilizant gata pregatit ce se aplica prin sistemul inovativ de pulverizare direct pe frunza
  • Este un hidratant ideal. Pulverizarea se realizeaza atat de fin, incat se absoarbe imediat
  • Degreseaza si curata frunzele de praf
  • Creste imunitatea si protejeaza planta de boli.
  • Nu miroase
  • Este ideal pentru intretinerea tuturor plantelor decorative prin frunze.

Aplicarea se face doar o data pe saptamana si o sa vezi imediat diferenta. Planta va genera imediat frunze noi, sanatoase colorate intens.

Speram ca te-am convins sa oferi plantelor tale acest fertilizant excelent – gasesti Pokon PowerSpray pentru plante verzi si palmieri in Florariile Trias si pe www.florariatrias.ro

Lasă un răspuns