Publicat pe Lasă un comentariu

SEZONUL NUNTILOR: CELE MAI FRUMOASE MARTURII SUNT PLANTELE SUCULENTE!

plante suculente pentru marturii

Miniaturi adorabile si delicate, deloc fragile, nepretentioase si rezistente la seceta, plantele sempervivum sunt o alternativa vie, verde, trainica si … lipsita de calorii, de ce nu, la marturiile clasice. In multitudinea de forme carnoase si suculente, sigur gasesti floarea cu care sa iti impresionezi invitatii!

Fie ca vorbim de nunta, botez ori aniversare, evenimentele din viata ta pot fi personalizate in cel mai mic detaliu, asa incat sa iti lasi amprenta sensibila pe fiecare element decorativ ales. Expresie a multumirii si aprecierii fata de musafirii tai, marturiile sunt cadouri de amintire a momentului special, scris in istoria vietii tale, la care acestia au fost partasi. Nu poti lasa la intamplare acest amanunt deloc marunt ca importanta, deci alegerea plantelor suculente nu poate da gres!

Decorarea suculentelor e infinita – de la variante simple precum ambalarea in iuta sau pergament, pana la folosirea unei largi game de accesorii: vase miniaturale din sticla transparenta ori colorata, din lut, plastic sau metal ce pot lua forme ingenioase de carucior, botosel, la care se pot adauga fundite, nisip sau pietre colorate, perlute, insecte, sau forme mai indraznete, chiar post-moderne… cerul este limita! Important este sa le pastrezi in stilul sau tematica evenimentului tau.

plante suculente pentru marturii

sursa foto: www.etsy.com

 

Te asteptam la Floraria Trias sa iti alegi plantele suculente favorite  si sa stabilesti impreuna cu specialistii nostri modelul de marturie potrivit tie! www.florariatrias.ro

Lasă un răspuns