Publicat pe Lasă un comentariu

RETEAUA FLORARIA TRIAS: MAGAZINUL DIN BD. TITULESCU 90

Featured Video Play Icon

Reteaua Floraria Trias

In inima Bucurestiului, pe o artera circulata, exista un loc minunat, o oaza de liniste si relaxare. Este vorba despre Floraria Trias din Bd. Nicolae Titulescu nr.90. De cand ajungi, esti intampinat de o multime de plante la ghiveci, care iti arata calea catre magazin, de colegele noastre dragi, dar si de cele doua pisici adoptate, care locuiesc aici: Tita si Titus. Draga iubitorule de plante, esti gata sa afli cateva dintre secretele noaste.

Floraria Trias din Bd. Nicolae Titulescu nr.90

Cocheta florarie Trias de pe Titulescu 90 a aparut acum mai bine de 15 ani, cand Ria si Traian Saplacan, parintii Florariei Trias, au decis ca este de datoria lor sa aduca natura mai aproape de oameni. Astfel, cei doi au integrat perfect materiale naturale precum: lemnul, caramida sau piatra in decorul florariei.

Atmosfera de relaxare, de vacanta, este prezenta aici in tot timpul anului, iar decorul este rupt parca dintr-un tablou. In acest loc a aparut primul <iaz> cu pesti, simbol al Florariei Trias.

 

 

Cum ajungi la Floraria Trias Titulescu?

Poti sa ajungi foarte usor cu tramvaiul 10 pana la statia “Pasajul Basarab” ori cu metroul pana la statia “Basarab”. Orice mijoc de transport alegi, trebuie neaparat sa vezi acest loc!

Click AICI pentru a localiza magazinul.

 

Ria este indragostita de acest magazin

Farmecul rustic al acestei florarii din reteaua Trias a castigat un loc special in inima Riei. Chiar daca spatiul este mai mic si mai putin spectaculos decat al <surorilor mai mari> din Mosilor, Bucurestii Noi sau Pipera, aceasta florarie – multumita echipei minunate care lucreaza aici – este o bucurie pentru locuitorii din zona, mai ales pentru  pensionarii iubitori de plante.

 

Clientii vechi, dar si cei noi, apreciaza acest magazin datorita faptului ca este construit cu suflet si pasiune si aici gasesc plante si flori la preturi pentru orice buzunar.

 

Intra si ia loc aici!

Toate Florariile Trias au un mic loc de odihna pentru trecatori. Oaspetii pot admira in timpul sederii lor marea varietate de flori si plante la ghiveci, precum si pasiunea cu care angajatii Florariei Trias creaza cu maiestrie superbe aranjamente florale sau buchete.

loc de relaxare-floraria trias

 

Povestea celor doua feline

Tita a fost adoptata cu mult timp in urma de la un adapost pentru pisici, de catre sotii Saplacan. Atunci cand au adus-o la magazin, Tita era speriata si deloc sociabila, dar, cu timpul, pisicuta s-a adaptat minunat noii ei casute. Acum, Tita este iubita de catre toti angajatii Trias, dar si de catre clientii care vin in florarie.

Titus – adoptat recent, cand era doar un pui – are o poveste trista: a fost gasit (era abandonat, intr-o stare proasta) de catre o colega inimoasa langa o statie de tramvai. A fost dus de urgenta la veterinar, unde a fost consulta, tratat si iata, a ajuns motanelul nazdravan de astazi.

pisici-floraria trias

 

Cred ca v-ati dat seama deja: numele celor doua pisicute provine de la <magazinul Titulescu> unde le puteti gasi zilnic.

 

Ne bucuram mult ca oamenii apreciaza Floraria Trias Titulecu, cu toate avantajele sale:

  • Poti gasi o mare varietate de plante decorative prin frunze, plante cu flori, la preturi pentru orice buzunar;
  • Primesti sfaturi de ingrijire a plantelor de la colegele noastre din florarie;
  • Tot aici ai si produse pentru intretinerea plantelor: pamant de flori, ingrasaminte Pokon, tratamente si ghivece;
  • Este o Florarie Atelier, adica aici poti veni cu incredere sa alegi, impreuna cu designerii nostri floristi, cele mai frumoase aranjamente florale pentru orice eveniment: nunta (buchete, lumanari, aranjamente, marturii, etc), botez (lumanare, decorare cristelnira, aranjamente mese, marturii, etc), zile de nastere, cadouri si asa mai departe;
  • Este usor de ajuns, fiind dispusa intr-o zona central, aproape de mijloace de transport in comun.

 

Te asteptam in Floraria Trias din Bd. Titulescu 90, sa iti bucuri ochii si sufletul cu cele mai frumoase plante si aranjamente florale!

 

 

 

 

Lasă un răspuns