Publicat pe Lasă un comentariu

POKON INGRASAMANT LICHID UNIVERSAL PENTRU TOATE TIPURILE DE PLANTE- SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Featured Video Play Icon

Plantele, la fel ca si oamenii, au nevoie de hrana suplimentara (pe langa lumina si apa), mai ales in perioada de crestere si dezvoltare. Ofera plantelor tale un ingrasamant de calitate si vei observa diferenta: acestea vor inflori abundent, in culori intense, vor avea noi cresteri, cu frunze mai mari si mai sanatoase. Pentru o fertilizare corecta, iata sfaturile de la Floraria Trias:

POKON INGRASAMANT LICHID UNIVERSAL PENTRU TOATE TIPURILE DE PLANTE- SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Gama de fertilizanti Pokon, marca olandeza cu experienta de peste 80 de ani in domeniul ingrasamintelor de plante, este considerate numarul 1 in Europa. Firma a castigat un renume interantional datorita calitatii deosebite a produselor pe care le livreaza, dar preturilor mici. Ingrasamantul universal lichid este unul dintre cele mai populare produse Pokon, datorita faptului ca il poti folosi la toate tipurile de plante (cu flori, decorative prin frunze, etc).

 

Ingrasamantul este benefic pentru plante

Unele plante cu flori, precum: Anthurium, Cyclamen sau Spathiphyllum, iubesc sa fie fertilizate. Ingrasamantul le asigura o crestere spectaculoasa si o inflorire abundenta, garantata!

Plantele decorative prin frunze au de asemenea nevoie de fertilizare, deoarece le ajuta sa creasca si sa se dezvolte armonios, decorand superb spatiul in care sunt puse.

Ingrasamantul universal lichid Pokon

Majoritatea iubitorilor de plante se confrunta cu o mare problema: nu stiu ce tip de ingrasamant sa aleaga pentru anumite soiuri de plante. Plantele la ghiveci, indiferent daca au flori sau sunt decorative prin frunze/fructe, au nevoie de hrana suplimentara. Astfel, pentru cei ce indragesc plantele dar nu sunt specialisti, Pokon a creat Ingrasamantul universal lichid.

 

Fertilizantul universal Pokon are un continut ideal de nutrienti, fiind imbogatit cu extract de humus – supliment natural ce stimuleaza echilibrul natural in sol si face plantele mai sanatoase si mai puternice. Azotul, alaturi de fosfor si potasiu, sunt principalele elemente din acest ingrasamant. Azotul favorizeaza desfasurarea corecta a metabolismului plantei; fosforul stimuleaza inflorirea si fructificarea iar potasiul asigura rezistenta la plantelor la ger si la seceta.

ingrasamant lichid universal-floraria trias

Cum se aplica ingrasamantul?

Inainte sa aplici orice tip de ingrasamant, trebuie sa te asiguri ca pamantul plantei este umed. Aplicarea unui ingrasamant pe pamant uscat duce la arderea radacinilor!

Ingrasamantul universal lichid Pokon se foloseste astfel: la un litru de apa se adauga 10 ml de substanta concentrata. Solutia diluata se administreaza, imediat dupa preparare, o data pe saptamana in perioada de crestere.

Iarna, de obicei plantele au o perioada de repaus in care isi incetinesc toate procesele. In perioada de repaus nu se aplica ingrasamant.

ingrasamant lichid universal-floraria trias

 

Pe langa un fertilizant premium, este foarte important sa utilizam si un pamant de flori de calitate. Pamantul universal  de la Pokon este compus din materii prime de ultima generatie, oferind un grad de afanare si de umiditate optim pentru radacinile plantelor tale. Baza este turba atent selectionata si standardizata. Carbonat de calciu si fertilizat sunt de asemenea adaugate la amestec, asigurandu-se ca plantele au toate resursele necesare pentru cel putin 6 saptamani. Spre deosebire de Ingrasamantul Universal, care poate fi utilizat doar pentru plantele de interior, Pamantul universal Pokon este adecvat si pentru plantele amplasate pe terasa, gradina sau balcon.

 

Unde gasesti produsele Pokon ingrasamant lichid universal?

 

Descopera mai mult: Pokon, cea mai buna gama de ingrasaminte si pamant de flori

 

Te asteptam pe www.florariatrias.ro sau in Magazinele Trias sa achizitionezi fertilizantul nr. 1 in Romania: Ingrasamantul universal de la Pokon!

Lasă un răspuns