Publicat pe Lasă un comentariu

POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE VERZI SI PALMIERI. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

De ce trebuie sa folosim fertilizanti?

Plantele, la fel ca si oamenii, au nevoie de hrana suplimentara (pe langa lumina si apa), mai ales in perioada de crestere, dezvoltare si inflorire. Ofera plantelor tale un ingrasamant de calitate precum POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE VERZI SI PALMIERI si vei observa diferenta: vor avea noi cresteri, cu frunze mai mari si mai sanatoase. Floraria Trias recomanda gama de fertilizanti POKON, marca olandeza cu experienta de peste 90 de ani in domeniul ingrasamintelor de plante, considerata numarul 1 in Europa.

Ofera plantelor tale un ingrasamant de calitate precum POKON si vei observa diferenta: cu o nutritie adecvata, acestea vor inflori mai mult si mai frumos, in culori vii, vor avea noi cresteri, cu frunze mai mari si mai sanatoase, vor fi mai rezistente – ceea ce reduce riscul de boli.

POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE VERZI SI PALMIERI 1
POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE VERZI SI PALMIERI 1

POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE VERZI SI PALMIERI este unul dintre cele mai populare produse Pokon, datorita faptului ca il poti folosi la toate tipurile de plante decorative prin frunze, inclusiv palmieri.

Majoritatea iubitorilor de flori nu stiu ce tip de ingrasamant sa aleaga pentru anumite soiuri de plante. Plantele verzi la ghiveci , indiferent daca sunt Palmieri sau Ficusi, Dracaena sau Zamioculcas, Monstera sau Epipremnum, etc, au nevoie de hrana suplimentara, deoarece cresc pe tot parcursul anului, intr-o cantitate mica de pamant, care isi pierde rapid nutrientii. Pentru acestea, Pokon a creat Ingrasamantul Lichid pentru Plante Verzi si Palmieri, cu un continut echilibrat de nutrienti, care face plantele mai sanatoase si mai puternice. Noua formula combina elemente nutritive vitale, cu un supliment natural – extract de humus pentru a produce frunze puternice, frumoase si verzi.

Efectul Pokon fertilizant lichid pentru Plante Verzi si Palmieri asupra plantelor la ghiveci:

  • Determina o crestere spectaculoasa, cu frunze superbe, intens colorate;
  • Pokon stie ca nimeni altul cum sa satisfaca la maxim nevoile fiecarei plante;
  • Plantele devin mai rezistente la daunatori si la schimbari climaterice bruste.
POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE VERZI SI PALMIERI 2
POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE VERZI SI PALMIERI 2

Cum se aplica ingrasamantul POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE VERZI SI PALMIERI?

Inainte sa aplici orice tip de ingrasamant, trebuie sa te asiguri ca pamantul plantei este umed. Aplicarea unui ingrasamant pe pamant uscat duce la arderea radacinilor.

Ingrasamantul lichid Pokon Plante Verzi si Palmieri este disponibil la sticle de 250ml si se foloseste astfel: la un litru de apa se adauga 10 ml de substanta concentrata. Solutia astfel diluata se administreaza, imediat dupa preparare, o data pe saptamana in perioada februarie – noiembrie.

Fertilizantul se poate folosi pe toata perioada anului, deoarece plantele verzi de apartament cresc mereu, fara perioada de repaus. Iarna, totusi, recomandam ca doza sa fie redusa la jumatate: 10ml la 1 litru de apa de udat, dar aplicat o data la 2 saptamani.

Pe langa un fertilizant bun, este foarte important sa utilizam si un pamant de flori de calitatePamantul universal  de la Pokon este compus din materii prime de ultima generatie, oferind un grad de afanare si de umiditate optim pentru radacinile plantelor tale. Avand la baza este turba atent selectionata si standardizata,  Pamantul universal Pokon este perfect adecvat pentru plantele amplasate pe terasa, gradina sau balcon.

Unde gasesti produsele Pokon?

POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE VERZI SI PALMIERI 4

SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS:

Substratul trebuie sa permita un bun drenaj al apei, astfel incat va recomandam:

  • folositi pamantul universal Pokon, un amestec de turba foarte bun pentru plante la ghiveci;
  • pe fundul ghiveciului se dispun hidrogranule de argila Pokon sau bucatele de teracota, pentru drenaj (evitam stagnarea apei in ghiveci si, implicit, putrezirea radacinilor).

Te asteptam pe www.florariatrias.ro sau in Florariile Trias sa achizitionezi fertilizantii nr. 1 in Romania: gama Pokon!

Descopera mai mult: Pokon, cea mai buna gama de ingrasaminte si pamant de flori

 

 

Lasă un răspuns