Publicat pe Lasă un comentariu

POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE DE TERASA SI BALCON. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

De ce trebuie sa folosim fertilizanti?

Plantele, la fel ca si oamenii, au nevoie de hrana suplimentara (pe langa lumina si apa), mai ales in perioada de crestere, dezvoltare si inflorire. Ofera plantelor tale un ingrasamant de calitate precum POKON si vei observa diferenta: acestea vor inflori abundent, in culori intense, vor avea noi cresteri, cu frunze mai mari si mai sanatoase. Floraria Trias recomanda gama de fertilizanti POKON, marca olandeza cu experienta de peste 90 de ani in domeniul ingrasamintelor de plante, considerata numarul 1 in Europa.

Ofera plantelor tale un ingrasamant de calitate precum POKON si vei observa diferenta: cu o nutritie adecvata, acestea vor inflori mai mult si mai frumos, in culori intense, vor avea noi cresteri, cu frunze mai mari si mai sanatoase, vor fi mai rezistente – ceea ce reduce riscul de boli.

fertilizant terasa si balcon banner 1

Ingrasamantul lichid pentru Plante de Terasa si Balcon este unul dintre cele mai populare produse Pokon, datorita faptului ca il poti folosi la toate tipurile de flori de exterior (cele pe care le dispui pe pervaz, pe balcon, pe terasa, chiar si in gradina).

Majoritatea iubitorilor de flori nu stiu ce tip de ingrasamant sa aleaga pentru anumite soiuri de plante. Plantele la ghiveci pentru exterior, indiferent daca sunt Muscate sau Petunii, Dipladenia sau Leandri, Gardenia sau Iasomie, etc, au nevoie de hrana suplimentara. Pentru acestea, Pokon a creat Ingrasamantul Lichid pentru Plante de Terasa si Balcon, cu un continut echilibrat de nutrienti, care face plantele mai sanatoase si mai puternice.

Efectul Pokon fertilizant lichid pentru Terasa si Balcon asupra plantelor:

–          determina o crestere spectaculoasa si o inflorire abundenta;

–          Pokon stie ca nimeni altul cum sa satisfaca la maxim nevoile fiecarei plante;

  • florile devin mai rezistente la daunatori si la schimbari climaterice bruste.

Cum se aplica ingrasamantul Pokon Terasa si Balcon?

Inainte sa aplici orice tip de ingrasamant, trebuie sa te asiguri ca pamantul plantei este umed. Aplicarea unui ingrasamant pe pamant uscat duce la arderea radacinilor.

Ingrasamantul lichid Pokon Plante de Terasa si Balcon este disponibil la sticle de 500ml si se foloseste astfel: la un litru de apa se adauga 10 ml de substanta concentrata. Solutia astfel diluata se administreaza, imediat dupa preparare, o data pe saptamana in perioada de crestere si dezvoltare (ianuarie – noiembrie).

Iarna, de obicei, plantele au o perioada de repaus in care isi incetinesc toate procesele, timp in care nu se aplica ingrasamant.

Pe langa un fertilizant bun, este foarte important sa utilizam si un pamant de flori de calitatePamantul universal  de la Pokon este compus din materii prime de ultima generatie, oferind un grad de afanare si de umiditate optim pentru radacinile plantelor tale. Avand la baza este turba atent selectionata si standardizata,  Pamantul universal Pokon este perfect adecvat pentru plantele amplasate pe terasa, gradina sau balcon.

Unde gasesti produsele Pokon?

fertilizant terasa si balcon banner3

 

SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS:

Substratul trebuie sa permita un bun drenaj al apei, astfel incat va recomandam:

Te asteptam pe www.florariatrias.ro sau in Florariile Trias sa achizitionezi fertilizantii nr. 1 in Romania: gama Pokon!

Descopera mai mult: Pokon, cea mai buna gama de ingrasaminte si pamant de flori

 

Lasă un răspuns