Publicat pe Lasă un comentariu

POKON CONURI – FERTILIZANT PENTRU PLANTE DE TERASA SI BALCON. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

Majoritatea plantelor necesita hrana suplimentara, pe langa lumina si apa; de aceea, in special pentru florile la ghiveci, trebuie sa folosim fertilizanti, mai ales in perioada de crestere, dezvoltare si inflorire.

Floraria Trias recomanda gama de fertilizanti POKON, marca olandeza considerata numarul 1 in Europa, datorita calitatii deosebite a produselor si a raportului excelent calitate/pret. Pokon are o gama larga de fertilizanti, unii universali, altii adaptati nevoilor fiecarui soi de plante, cum ar fi cele de gradina, plante verzi de apartament, citrice, plante cu flori, bonsai, etc.

Ofera plantelor tale un ingrasamant de calitate precum POKON si vei observa diferenta: cu o nutritie adecvata, acestea vor inflori mai mult si mai frumos, in culori intense, vor avea noi cresteri, cu frunze mai mari si mai sanatoase, vor fi mai rezistente – ceea ce reduce riscul de boli.

pokon conuri 1

Fertilizantul CONURI pentru Plante de Terasa si Balcon este unul dintre cele mai populare produse Pokon:

  • este usor de folosit, nu trebuie sa fii specialist – il poti folosi la toate tipurile de flori de exterior (fie ca sunt dispuse pe pervaz, pe balcon, pe terasa, chiar si in gradina);
  • aceste conuri <inteligente> au un continut echilibrat de nutrient si hranesc treptat-treptat, timp de 6 luni, toate plantele din jardinière si ghivece, dizolvandu-se incet sub actiunea apei de udare si a umiditatii exterioare;
  • scapi de grija fertilizarilor repatate, pentru ca se aplica simplu, o singura data, iar florile de balcon si curte (muscatele, violete, petunia, dipladenia, leandri, cercelusi, gardenia, iasomie) primesc hrana atunci cand au nevoie de ea, fara pauza, cee ace le ajuta sa fie mai frumoase si mai puternice.

Efectul Pokon fertilizant CONURI pentru Terasa si Balcon asupra plantelor:

–          determina o crestere spectaculoasa si o inflorire abundenta;

–          Pokon stie ca nimeni altul cum sa satisfaca la maxim nevoile fiecarei plante;

  • florile devin mai rezistente la boli, la daunatori si la schimbari climaterice bruste.

pokon conuri 2

Cum se aplica ingrasamantul Pokon CONURI Terasa si Balcon?

Inainte sa aplici orice tip de ingrasamant, trebuie sa te asiguri ca pamantul plantei este umed. Aplicarea unui ingrasamant pe pamant uscat duce la arderea radacinilor.

Ingrasamantul CONURI Pokon Plante de Terasa si Balcon este disponibil la borcane de 40 de bucati (se vand la bucata sau la pachet) si se foloseste astfel:

Pasul 1:

Folositi aplicatorul din pachet pentru a crea o groapa de 3-5 cm in pamant, dupa care introduceti conul. Acoperiti cu pamant si tasati usor. Daca aveti un ghiveci mai mare, administrati un numar de conuri proportional cu diametrul acestuia conform tabelului de mai jos. Conurile se vor amplasa de jur imprejurul vasului la aprox 3-5 cm de margine.Daca nu aveti aplicator, puteti folosi un bat sau chiar degetele.

Pasul 2:

Se uda imediat din abundenta pentru activarea conurilor.

Pentru un rezultat pe toată durata verii, este suficientă o singură hrănire pe sezon. De preferat, faceți acest lucru primăvara sau atunci când vă repotați sau replantați plantele, astfel încât să vă puteți bucura de plante tot timpul sezonului. Pentru cele mai bune rezultate, hrăniți-vă plantele de terasă și balcon de două ori pe an, primăvara și toamna sau când repotați sau replantați plantele.

Dozare

Numărul de conuri depinde de diametrul ghiveciului, urmați tabelul de mai jos.

Diametrul ghiveciului 15cm 20cm 25cm 35cm>
Număr de conuri per oală 1 2 4 8

Compoziţie

Conurile nutritive ale plantelor de terasă și balcon Pokon sunt îngrășăminte cu acțiune rapidă, cu o compoziție de NPK 10-11-18 + 2Mg0 + micronutrienți.

Iarna, de obicei, plantele au o perioada de repaus in care isi incetinesc toate procesele, timp in care nu se aplica ingrasamant.

pokon conuri ingrasamant 3

Pe langa un fertilizant bun, este foarte important sa utilizam si un pamant de flori de calitatePamantul universal  de la Pokon este compus din materii prime de ultima generatie, oferind un grad de afanare si de umiditate optim pentru radacinile plantelor tale. Avand la baza este turba atent selectionata si standardizata,  Pamantul universal Pokon este adecvat si pentru plantele amplasate pe terasa, gradina sau balcon.

Unde gasesti produsele Pokon?

 

SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS:

Substratul trebuie sa permita un bun drenaj al apei, astfel incat va recomandam:

Te asteptam pe www.florariatrias.ro sau in Florariile Trias sa achizitionezi fertilizantii nr. 1 in Romania: gama Pokon!

Descopera mai mult: Pokon, cea mai buna gama de ingrasaminte si pamant de flori

pokon conuri ingrasamant 4

 

 

Lasă un răspuns