Publicat pe Lasă un comentariu

PLANTE CATARATOARE PENTRU INTERIOR. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

PLANTE CATARATOARE PENTRU INTERIOR. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Plante cataratoare pentru interior.

Plantele cataratoare decoreaza superb gradinile si terasele, dar pot aduce culoare, frumusete si utilitate si in apartamente. Fie ca este vorba de o biblioteca sau de un simplu perete, plantele cataratoare sunt ideale pentru a delimita in mod natural spatiile din locuinta ta. Acestea sunt de regula usor de ingrijit, cu cerinte minime fata de temperatura sau lumina si functioneaza ca un filtru de aer pentru tine. Mai jos, Floraria Trias iti prezinta 3 idei de utilizare a plantelor cataratoare in apartament:

Plante cataratoare pentru interior

  1. Foloseste Iedera pentru a delimita 2 zone dintr-o cameraHedera la bol

Datorita aspectului si multitudinii de varietati, Iedera este cea mai potrivita planta pentru o asemnea utilizare. Aveti nevoie doar de niste suporti care sa ajute planta sa creasca. Iedera se remarca prin cresterea extrem de rapida, dar si prin ingrijirea usoara: se recomanda sa fie amplasata in camere laminate, iar udarea sa se faca la aproximativ 3-4 zile. Pentru a va usura munca, Floraria Trias va recomanda ghivecele cu auto-udare de la Santino. Acestea reprezinta solutia ideala pentru cei ocupati si nu numai. Folosind ghivecele Santino apa este retinuta in rezervor pana la 4 saptamani!

IMG-2129.png

  1. Philodendron ofera personalitate rafturilor

Philodendronul este o planta cataratoare, care poate creste tot timpul anului, daca ii oferi conditii optime. Are nevoie de o cantitate moderata de apa, lumina si caldura din plin si intre 22 si 25

Philodendron Brasil mostoc mic
Plante cataratoare pentru interior

°C pentru o dezvoltare frumoasa. Daca aveti biblioteci sau rafturi care au nevoie de viata, atunci utilizati Philodendronul.

 

  1. Ceropegia, planta umbrela ce uimeste prin florile superbe

Ceropegia Sandersonii este o planta suculenta, cataratoare, care ajunge pana la 2m. Fiind o suculenta, aceasta are nevoie de udari rare. Ceropegia are nevoie de lumina din plin, dar trebuie ferita de actiunea directa a rezelor soarelui.

Ceropegia sandersonii - Parasuta africana

Uimeste-ti familia si prietenii cu o Ceropegia – o puteti gasi doar in Florariile Trias!

Nu uita!

Plante cataratoare pentru interior si  plantele decorative prin frunze au nevoie de Powerspray – ingrasamant foliar pentru plante verzi si palmieri Pokon. Acest spray ofera nutrienti rapid absorbabili pentru plantele tale si un luciu frumos si sanatos frunzelor. Plantele vor fi in scurt timp vizibil mai frumoase, mai sanatoase si mai puternice.

 

Sursa foto: www.florariatrias.ro .

Lasă un răspuns