Publicat pe Lasă un comentariu

NOUA FLORARIE TRIAS – STR. EROU IANCU NICOLAE 58, VOLUNTARI

Featured Video Play Icon

Datorita voua, clientii si prietenii nostri, facem permanent eforturi sa meritam pozitia Florariei Trias ca NUMARUL 1 in Romania. In acest sens, am deschis noua florarie Trias din Voluntari (Erou Iancu Nicolae 58), un concept premium, pentru finalizarea careia echipa a facut eforturi uriase sa iasa totul superb si, mai ales, sa aiba usile deschise de 1 Decembrie 2018, ziua cand sarbatorim Centenarul Marii Uniri, dar si 18 ani de Floraria Trias.

Ne bucuram mult ca oamenii apreciaza deja noua Florarie Trias, cu toate avantajele sale:

  1. O oaza de verdeata si relaxare de 120mp, dispusa pe 2 etaje: la parter gasiti plante cu flori, standul cu fertilizanti Pokon, rafturile cu accesorii si zona de ambalare si plata, in timp ce la etaj aveti plante verzi si gamele de ghivece inteligente Santino si Lechuza (o gama premium de vase si ghivece pentru flori, prezenta fizic exclusive in aceasta locatie)

Noua Florarie Trias – Str. Erou Iancu Nicolae 58, Voluntari

  1. Este o florarie – atelier, adica aici puteti veni cu incredere sa va alegeti, impreuna cu stilistii nostri, cele mai frumoase aranjamente florale pentru orice eveniment: nunta (buchete, lumanari, aranjamente, marturii, etc), botez (lumanare, decorare cristelnira, aranjamente mese, marturii, etc), zile de nastere, cadouri, filmari si asa mai departe.

Noua Florarie Trias – Str. Erou Iancu Nicolae 58, Voluntari

  1. Situata aproape de intersectia strazii Erou Iancu Nicolae cu Soseaua Pipera – Tunari, Floraria Trias este direct la strada, cu acces usor si locuri de parcare chiar in fata, astfel incat sa puteti lua chiar si in viteza un cadou pentru cineva drag.

Noua Florarie Trias – Str. Erou Iancu Nicolae 58, Voluntari

  1. Am ales Pipera pentru ca este o zona care se ridica incontinuu, cu scoli si gradinite, cu noi cartiere rezidentiale, cu apartamente si case pentru care puteti lua cele mai frumoase plante de interior si de gradina, la preturi rezonabile,

Va asteptam asadar in noua Florarie Trias – Erou Iancu Nicolae 58, sau, daca nu puteti ajunge macar sa va bucurati ochii si sufletul, puteti comanda online orice va doreste inima (flori, plante, fertilizanti, pamant de flori, etc) de pe www.florariatrias.ro

 

 

Lasă un răspuns