Publicat pe Lasă un comentariu

MACUL, FLOAREA CE REPREZINTA ZODIA TAUR

MACUL, FLOAREA CE REPREZINTA ZODIA TAUR

Daca esti nascut in perioada 20 aprilie – 19 mai, adica sub semnul zodiei TAUR, planta care te reprezinta este MACUL. Ai o fire sensibila, artistica, iubesti tot ceea ce este frumos si delicat. Muzica este o pasiune pentru tine, iti incanta simturile si are un loc aparte in viata ta. Iubesti placerile vietii si esti o companie foarte cautata pentru cei din jur. Confortul este esential pentru tine, de aceea investesti mult in locuinta ta, deci nu uita de in decorarea acesteia cu plante.

MACUL este, cu siguranta, floarea ta! Pentru tine, macul reprezinta pofta de viata si lucrurile bune, pe care iti place sa le împarti cu cei dragi. Esti atent la detalii si reusesti sa gasesti rezolvari tuturor problemelor. Te bucuri de siguranta si confort dar esti, totodată, extrem de rezistenta, reusind sa te adaptezi cu usurinta oricarui fel de conditii.

Există şi alte flori care ţi se potrivesc, cum ar fi: trandafirii, violetele si margaretele.

 

Oricare ar fi florile tale favorite, te asteptam sa le alegi din Florariile Trias si de pe www.florariatrias.ro, impreuna cu sfaturi despre ingrijirea plantelor.

Lasă un răspuns