Publicat pe Lasă un comentariu

SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS: INGRIJIREA CRIZANTEMELOR

Sfaturi de la Floraria Trias: Ingrijirea crizantemelor

CRIZANTEMA este cunoscuta drept <regina florilor de toamna>, fiind vedeta de necontestat a acestui anotimp. Daca vrei sa iti decorezi gradina, terasa sau orice alt loc luminos din caminul tau, atunci crizantema este cea mai buna optiune. Iata povestea acestei flori si sfaturile lui Traian Saplacan despre ingrijirea sa, pentru o a te bucura mult timp de crizanteme sanatoase si pline de flori superbe.Crizantemele sunt unele dintre cele mai cunoscute și apreciate flori de toamnă. Fie că avem crizanteme în ghiveci sau le plantăm în grădină.
crizantema-floraria trias

Asadar, daca vrei să te bucuri de o toamna plina cu flori de crizanteme la ghiveci, atunci ai grija sa eviti amplasarea lor in spatii intunecoase, calde, cu aer uscat si udare în exces. Udarea se face des, dar nu în exces, de preferat dimineața devreme.

Ingrijirea crizantemelor

1.Nu uita sa-i oferi plantei un ghiveci mai mare, daca nu o plantezi direct in gradina. Pe site-ul Florariei Trias poti gasi o selectie interesanta de ghivece diferite modele/culori sau ghivece Santino cu auto-udare.

 

2.Alege pamantul universal Pokon. Acesta are are o compozitie echilibrata ce asigura o dezvoltare optima a tuturor plantelor de apartament si terasa.

 

crizantema-floraria trias

 

Vino sa-ti alegi Crizantema favorita numai din Florariile Trias sau din magazinul online!

Lasă un răspuns