Publicat pe Lasă un comentariu

INGRASAMANTUL UNIVERSAL POKON BIO – SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Featured Video Play Icon

Ingrasamantul Universal Bio de la Pokon este un fertilizant organic pentru toate tipurile plante. Acest tip de fertilizant este potrivit pentru toate plantele din ghivece, amplasate atat in interior, cat si pe terase sau balcoane. Ingrasamantul natural furnizeaza florilor nutrientii de care au nevoie si stimuleaza organismele solului: cresterea optima a plantelor din ghiveci este garantata! Afla de la Floraria Trias de ce merita sa folosesti Ingrasamantul Universal Bio de la Pokon:

Plantele trebuie fertilizate deoarece solul nu ofera substantele nutritive esentiale necesare unei cresteri optime.

De ce au plantele nevoie de ingrasamant?

In perioada de crestere (ianuarie-noiembrie) plantele, la fel ca si oamenii au nevoie de hrana de calitate. Ingrasamantul universal Bio de la Pokon este absorbit rapid prin radacini si are un efect uimitor deoarece asigura:

 • un sistem imunitar puternic;
 • inflorire abundenta;
 • inmugurire accelerata;
 • rezistenta impotriva schimbarilor bruste de temperatura si a bolilor;
 • crestere mai rapida;
 • sporirea cresterii frunzelor si dezvoltarea corecta a radacinilor;
 • marirea productiei si a calitatii fructelor pentru consum.

 

Ingrasamant BIO Universal

Chiar daca, la inceput, pamantul de flori este bogat in elemente hranitoare, pe masura ce plantele tale cresc, ele absorb nutrientii si lasa solul mai putin Plantele trebuie fertilizate deoarece solul, de multe ori, nu ofera substantele nutritive esentiale necesare unei cresteri optime.fertil.

Iti aduci aminte de trandafiri frumosi de anul trecut? Acestia au absorbit prin intermediul radacinii aproape toti nutrientii din sol pentru a dezvolta plantele.

Prin fertilizarea solului din ghivece, reinnoiesti nutrientii pierduti si te asiguri ca plantele din acest an au hrana de care au nevoie pentru a reinflori.

Ingrasaminte Organice versus Sintetice

Conteaza cu adevarat de unde isi obtin plantele nutrientii? Ei bine, DA. Ingrasamintele organice si sintetice furnizeaza substante nutritive in moduri diferite. Ingrasamintele organice sunt obtinute din depozite minerale si materiale organice naturale. Acestea provin din surse sigure, cum ar fi: oase macinate, gunoi de grajd sau plante compostate. Ingrasamintele sintetice sunt obtinute prin prelucrarea chimica a materiilor prime.

Ingrasamant BIO Universal

 

Ferilizantul Pokon Universal Bio stimuleaza microorganismele benefice si imbunatateste structura solului.

Cum se aplica ingrasamantul Universal Bio de la Pokon?

 1. Inainte de fertilizare, uda planta cu o cantitate suficienta de apa.
 2. Dizolva intr-un litru de apa 10 ml de ingrasamant
 3. Aplica solutia uniform, pe toata suprafata solului

Sfat Floraria Trias:

 • Plantele prefera sa le oferi hrana suplimentara mai des si mai putin decat rar si foarte mult. Nu mari concentatia de ingrasamant scrisa pe eticheta!
 • Primavara, atunci cand transplantezi plantele, foloseste Pamant Universal de la Pokon. Acest pamant universal este compus din materii prime organice, de ultima generatie, oferind un grad de afanare si de umiditate optim pentru radacinile plantelor tale. Baza este turba atent selectionata si standardizata. In amestec sunt adaugate, de asemenea, carbonat de calciu si fertilizant , asigurandu-se ca plantele au toate resursele necesare pentru cel putin 6 saptamani. Pamantul de flori universal pentru ghivece este adecvat pentru plante de apartament si terasa, dar poate fi, de asemenea, utilizat si pentru borduri, plante de balcon si perene.
 • Pentru un drenaj optim foloseste Hidrogranule de argila de la Pokon.

Ingrasamant BIO Universal

Te asteptam in Florariile Trias sau pe www.florariatrias.ro sa achizitionezi cel mai bun ferilizant organic din Romania: Ingrasamantul Universal Bio de la Pokon!

 

 

Lasă un răspuns