Publicat pe Lasă un comentariu

GHIVECELE INTELIGENTE LECHUZA: SI FRUMOASE SI DESTEPTE – RECOMANDARE FLORARIA TRIAS           

ghivecele inteligente lechuza-floraria trias

De aproape doua decenii, ghivecele Lechuza impresioneaza designerii de interior, gradinarii, dar mai ales oamenii ale caror case le decoreaza. Functionalitatea acestor ghivece, dar si aspectul superb, modern, recomanda firma germana Lechuza ca fiind cea mai buna din acest domeniu. Ghivecele cu auto-udare au in componenta un sistem de irigatie de cea mai înalta calitate, care permite raspandirea uniforma si optima a apei, pentru ca plantele sa ramana sanatoase si frumoase. Iata tot ce trebuie sa stii despre ghivecele inteligente Lechuza:

GHIVECELE INTELIGENTE LECHUZA: SI FRUMOASE SI DESTEPTE – RECOMANDARE FLORARIA TRIAS        

 

  1. Calitate: ghivecele Lechuza sunt impresionante datorita modului in care sunt fabricate: pe langa aspectul decorativ deosebit, materialul folosit este rezistent la razele UV, dar si la inghet.

ghivece lechuza-floraria trias

 

  1. Sunt potrivite pentru orice interior/exterior, deoarece se regasesc intr-o multitudine de modele sau culori. Pe www.florariatrias.ro dar si AICI poti gasi ghivecele inteligente Lechuza.

ghivece inteligente lechuza-floraria trias

  1. Ghivecele inalte se impun in orice locuinta sau spatiu de birouri

Ghivecele inalte ofera spatiului (indiferent de marime) un impact vizual aparte. Exista o multitudine de dimenisuni din care poti alege, dar si culori diferite. LECHUZA Cubico, cu designul cubic placut din punct de vedere estetic, este considerata a fi cea mai buna gama de ghivece din domeniu. Daca esti in cautarea unor forme netede, colectia Rondo cu un finisaj placut, stralucitor ar putea fi potrivita pentru tine.Cei care doresc forme mai neobisnuite isi pot completa designul cu un ghiveci din gama LECHUZA Delta.

ghivece inalte-floraria trias

 

  1. Adauga eleganta cu ghivecele compacte

Iti doresti sa oferi personalitate unui spatiu mic? Profita la maxim de acest lucru si achzitioneaza un ghiveci LECHUZA cu dimensiune mai mica.

LECHUZA Classico, cu forma neteda, rotunjita se prezinta intr-o varietatea de modele și dimensiuni, fiind potrivit aproape oricarui interior. Aceste ghivece sunt dotate cu roti, pentru a putea fi mai usor de repozitionat, fara efort. LECHUZA Cube este alegerea ideala atunci cand vrei sa-ti decorezi pervazul.

ghivece mici-floraria trias

 

  1. Cu ajutorul ghivecelor poti delimita spatiul

Poti planta Spathiphyllum, Zamioculcas sau Croton in orice tip de ghiveci din gama LECHUZA Balconera, pentru a delimita spatiul dintr-o camera. LECHUZA Delta are un design modern, atragator, datorita aspectului nonconformist.

ghivece frumoase lechuza-floraria trias

 

Daca esti in cautarea unui ghiveci care sa puna in valoare o planta curgatoare, Lechuza Cascada sau Lechuza Cascadino reprezinta alegerea perfecta. Ghivecele pot fi folosite cate unul sau, cu ajutorul accesorilor special create pentru aceasta gama, in serii de cate  2 sau 3 bucati. De asemenea, ghivecele se pot agata la inaltime cu ajutorul unui accesoriu special.

 

casacada lechuza-floraria trias

Cum functioneaza sistemul inteligent de irigare al ghivecelor Lechuza?

 

1. Indicator al nivelului de apa

Indicatorul nivelului de apa iti arata momentul optim cand plantele tale au nevoie de apa.

2. Coloana de alimentare

Acum, udarea si fertilizarea se executa mai usor.

3. Hidrogranule de argila Pokon

Au rolul de a asigura drenajul optim al apei in ghiveci, fiind dispuse pe fundul acestuia.

4. Separator

Aici se formeaza rezervorul de apa.

5. Dop de drenaj

Acest dop se indeparteaza atunci cand alegi sa pozitionezi ghiveciul in exterior, pentru a permite apei de poaie sa se scurga.

 


 

sistem lechuza-floraria trias

dop lechuza-floraria trias

Cu ajutorul ghivecelor inteligente Lechuza, ai mai mult timp pentru tine si florile tale sunt fericite!

Poti uita de grija udarii plantelor folosind un ghiveci inteligent. Trebuie doar sa umpli rezervorul de apa, iar plantele din living, de pe balcon sau terasa se vor bucura de o udare optima, pana la 3-4 saptamani.

 

Te asteptam in Florariile Trias sau pe www.florariatrias.ro sa achizitionezi uimitoarele ghivece Lechuza!

lecuza-floraria trias

 

Sursa foto: Lechuza

Lasă un răspuns