Publicat pe Lasă un comentariu

GHIVECELE LAMELA AU GRIJA DE FLORILE TALE

Featured Video Play Icon

Ghivecele LAMELA, brand cu 30 de ani de experienta si parte a unei afaceri de familie, sunt foarte apreciate de catre clientii din Europa, datorita calitatii superioare, a durabilitatii si a increderii castigate in timp. Desi continua sa respecte traditia (produse de calitate, care rezista in timp, cu design minimalist), ghivecele LAMELA sunt inovate mereu, in fiecare an lansandu-se game noi, la care se folosesc tehnologii moderne, materiale eco, plastic reciclat, cu mare atentie la design si la detaliile de productie.

ghivecele lamela 1

7 motive pentru care sa alegi GHIVECELE LAMELA pentru plantele tale:

 • Decoreaza superb / design modern;
 • Sistem de auto-udare – au grija de florile tale;
 • Materiale rezistente (nu se sparg);
 • Sunt usoare;
 • Se pot folosi atat in casa, cat si in gradina (nu sunt afectate de radiatiile UV);
 • Sunt usor de curatat;
 • Multe modele (si culori) organizate pe game, inclusiv o gama din materiale eco.

ghivecele lamela 2

Indiferent daca alegi ghivece pentru casa, pentru birou, sau jardiniere pentru balcon, terasa si gradina, produsele Lamela vor decora superb orice spatiu si vor avea grija de plantele tale, oferindu-le apa exact cat au nevoie, multumita sistemului de auto-udare care se pozitioneaza in interiorul ghivecelor. Asadar, vei avea plante sanatoase si frumoase, care vor aduce energie pozitiva timp indelungat in mediul unde locuiesti sau unde lucrezi.

Sistemele de auto-udare sunt gandite special sa se potriveasca dimensiunilor (mai mari sau mai mici) ale ghivecelor, deci va fi foarte usor sa faci <perechea> potrivita, gata sa plantezi floarea.

ghivecele lamela 3

Destinatie:

Gama larga de Ghivece Lamela iti ofera posibilitatea de a-ti alege vasele potrivite atat pentru Plante decorative prin Frunze, Plante cu Flori, Plante de Terasa si Gradina, Bonsai, etc

ghivecele lamela 4

Pentru plantarea florilor dorite in ghivecele Lamela, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli, asa cum iti arata Ciprian Saplacan (Floraria Trias) in filmul de mai sus:

 1. Alege ghiveciul Lamela dorit si sistemul de udare potrivit acestuia;
 2. Monteaza sistemul de udare in ghiveci (baza cu rezervorul de apa si indicatorul de umiditate) – vezi film sau instructiunile de pe cutia sistemului; planta isi va lua apa exact atat cat are nevoie, evitandu-se situatiile neplacute cand:
  • Planta are prea multa apa si radacinile putrezesc, apare mucegaiul, etc;
  • Planta se usuca din lipsa de apa.
 3. Important! Pune un strat de Hidrogranule Pokon in planter, peste baza de udare, inainte de a pune pamantul de flori, pentru a obtine o udare optima a plantei;
 4. Pozitioneaza floarea si umple planterul (partea din interior a ghiveciului) cu pamantul de flori potrivit plantei alese – recomandam gama de Pamant de Flori de la Pokon, care contine mai multe tipuri de substrat:
 5. Ai grija sa lasi palnia cu indicatorul de umiditate deasupra pamantului – acesta va indica nivelul rezervei de apa;
 6. Poti uda planta linistit prin palnia ramasa la suprafata, pana cand plutitorul se ridica pana la jumatate; cand indicatorul coboara, este timpul sa udam floarea.

ghivecele lamela 5

Vino in florariile Trias sau comanda Ghivecele inteligente LAMELA pe www.florariatrias.ro si noi ti le trimitem prin curier, oriunde in tara.

Nu uita ca, la comenzi de 200lei, ai transport gratuit!

­­­­­­ghivecele lamela 6

ghivecele lamela 7

Lasă un răspuns