Posted on Leave a comment

UITA DE GRIJA UDATULUI PLANTELOR: GHIVECE CU AUTO-ABSORBTIE, LA FLORARIA TRIAS

Ghivece cu auto-udare

Esti foarte ocupat? Nu ai mult timp sa acorzi plantelor tale? Sau poate esti ingrijorat ca pleci in vacanta si florile tale vor avea de suferit? Floraria Trias iti propune utilizarea ghivecelor cu auto-udare. Aceste ghivece sunt concepute sa sustina apa in rezervor – poti uita de udatul plantelor pana la 4 saptamani!

UITA DE GRIJA UDATULUI PLANTELOR: GHIVECE CU AUTO-ABSORBTIE, LA FLORARIA TRIAS

Stii momentul acela cand trebuie sa pleci in vacanta si nu stii ce sa faci cu plantele? Ei bine, clientii ne-au povestit ca aceasta a fost dintotdeauna o problema “m-am gandit sa mut plantele intr-o zona umbrita, dar mi-am dat seama la intoarcere ca nu a fost o idee buna, deoarece aproape toate plantele au murit”.

Daca iti doresti flori frumoase si sanatoase, care sa primeasca exact cantitatea de apa de care au nevoie, iti recomandam folosirea ghivecelor Santino. Sistemele de auto-absorbtie ale ghivecelor garanteaza:

  • economie de timp, fiind o solutie pentru cei ocupati
  • curatenie si comoditate – fara scurgere de apa la udare
  • radacini sanatoase ale plantei – risc redus de putrezire prin controlul nivelului de apa
  • crestere optima a florilor, pentru ca radacinilor  le este asigurata circulatia aerului

Nu este un secret ca ghivecele cu auto-absorbtie sunt cele mai bune. Acestea simplifica mult ingrijirea plantelor, facand din aceasta o placere. Tehnologia folosita de producator este inovatoare si foloseste 3 solutii, in functie de ceea ce iti doresti: sistemul de auto-absorbtie prin fitil, sistemul de auto-absorbtie cu cutie de drenare sau sistemul de auto-absorbtie cu controlul nivelului de apa.

Din fericire, cei de la Santino au imbinat calitatea si eficienta cu aspectul deosebit, si asa a aparut gama Premium line (Latina, Arte, Calipso, Asti,etc).

Poti gasi toate culorile si dimensiunile de ghivece cu rezervor de apa in Florariile Trias sau online pe www.florariatrias.ro.

 

 

Leave a Reply