Publicat pe Lasă un comentariu

TRANDAFIRII ALBI, FLORILE ZODIEI RAC

Florile zodiei rac

Florile zodiei rac

Poti face alegerea cea buna tinand cont de influenta astrelor: fiecare semn zodiacal are floare norocoasa. Daca te-ai nascut in intervalul 21 iunie – 22 iulie, atunci apartii zodiei RAC. Cuvantul care iti descrie cel mai bine personalitatea este SENSIBILITATE. Esti foarte receptiva fata de sentimentele celorlalti si ai o intuitie excelenta. Ai nevoie de stabilitate, liniste si dragoste pentru a inflori cu adevarat. Familia este extrem de importanta pentru tine si ai face orice ca sa-i protejezi pe cei dragi.

TRANDAFIRII ALBI, FLORILE ZODIEI RAC

Florile albe, în special trandafirii albi sunt cele care definesc Racii. Asa cum spuneam, sensibilitatea este cuvantul tau de ordine, ca si in cazul florilor. Esti extrem de perceptiva, cu o intuitie foarte dezvoltata si complet deschisa cand vine vorba de sentimente. La fel ca si trandafirii albi, firea ta transmite inocenta, caldura si simpatie si iti traiesti viata inconjurata de prieteni si de familie.

Buchetul de trandafiri albi este menit unei persoane speciale , unei doamne Rac admirata profund pentru frumusetea chipului si cea a sufletului.
buchet

Exista si alte flori care ti se potrivesc, cum ar fi: crinii albi, nufarul, muscatele albe, gardenia. Toate plantele aferente zodiei Rac se remarca prin maiestria dezvoltarii lor, dar si prin fragilitate si prin aspectul sezonier, fapt care denota si natura fragila a Racului, precum si importanta “sincronizarii”, a “momentului potrivit” care poate face diferenta intre succes si esec in viata nativului acestei zodii.

                                                                     

                                                    Oricare ar fi florile tale preferate, te asteptam sa le iei din florariile Tria’s,  sau pe www.florariatrias.ro sa-ti alegi florile preferate!

 

Lasă un răspuns