Publicat pe Lasă un comentariu

FLORILE ZODIEI BERBEC – FLORARIA TRIAS

FLORILE ZODIEI BERBEC

FLORILE ZODIEI BERBEC

Fiecarei zodii ii sunt atribuite caracteristici de personalitate, pietre norocoase, dar si flori reprezentative.

Considerat primul semn al zodiacului, Berbecul (21 martie – 20 aprilie) reprezinta inceputul a ceva nou. Iar persoanele nascute in aceasta zodie sunt puternice, determinate, adesea lideri inascuti, carora le place sa fie inconjurati de oameni.

Nativii din Berbec (semn de foc) . Sunt curajosi, hotarati (adesea incapatanati), plini de energie, un magnet pentru cei din jur si pot face fata oricarei provocari . De aceea CAPRIFOIUL li se potriveste. Aceasta planta cataratoare, cu flori inmiresmate , le simbolizeaza perfect atat atractivitatea naturala (farmecul), cat si spiritul luptator.

2 caprifoi

FLORILE ZODIEI BERBEC

Daca vrei sa oferi unei femei din zodia Berbec un buchet sau un aranjament floral, alege unul elegant, special ales, care sa-i arate cat o pretuiesti – este foarte important pentru ea acest aspect, chiar daca iubeste florile in general. Fiind un semn de foc, Berbecilor li se potrivesc florile în nuanțe de roșu și portocaliu . Va observa si va aprecia imediat un aranjament floral sofisticat, cu flori mari, deosebite, cu accente de culoare rosie (trandafiri, lalele). Poti alege un aranjament cu personalitate, pregatit cu gust din plante naturale la ghiveci, aranjate intr-un frumos cos. De exemplu – va pastra florile si va aprecia gestul tau pentru mult timp.

3 cadou trandafiri

FLORILE ZODIEI BERBEC: muscatele, crinii, crizantemele.

4 cadou trandafiri

Te asteptam pe www.florariatrias.ro sa comanzi florile favorite (noi ti le aducem direct acasa) si nu uita ca la orice comanda online ai o FLOARE CADOU!

 

Lasă un răspuns