Publicat pe Lasă un comentariu

FLORARIA TRIAS TIMPURI NOI – O NOUA OAZA DE FRUMUSETE IN INIMA BUCURESTIULUI

Featured Video Play Icon

Familia Floraria Trias a aparut acum 20 ani din dragostea cuplului Ria si Traian Saplacan fata de frumos si, in special, fata de plante. De la chioscul cu flori infiintat initial, acum Floraria Trias inseamna o retea larga de magazine in tot Bucurestiul, precum si livrari la comenzi online, peste tot in Romania.

Cel mai nou diamant in aceasta coroana este Floraria Trias Timpuri Noi, recent deschisa in inima Bucurestiului, pe o artera importanta – Calea Vacaresti 191, in cadrul Complexului Timpuri Noi, aproape de zone cunoscute, precum Cartierul Tineretului, Piata Unirii, Cartierul Vitan, Nerva Traian si Mircea Voda.

floraria trias timpuri noi 1

Aceasta florarie minunata beneficiaza de un spatiu urias de 170mp, decorat cu multa dragoste, dar si multa munca, astfel incat sa devina o superba oaza de liniste si relaxare, in care natura este aproape de oameni atat prin sutele de plante si flori, cat si prin materialele naturale – lemn, piatra, etc – integrate in  finisaje.

Inca de pe strada, de cand ajungi, esti intampinat de o multime de plante la ghiveci (plante de balcon, ­terasa si gradina), care iti arata calea catre intrarea in magazin, unde te intampina atat colegele noastre dragi, cat si multitudinea de plante si flori, atent aranjate.

Ca si in restul florariilor Trias, si aici atmosfera de relaxare, de vacanta, este prezenta in tot timpul anului, iar decorul este rupt parca dintr-un tablou.

floraria trias timpuri noi 3

Cum ajungi la Floraria Trias Timpuri Noi?

Trebuie neaparat sa vizitezi aceasta minunata florarie, mai ales ca accesul este foarte usor:

  • Poti veni cu metroul pana la statia Timpuri Noi, de unde mai sunt doar 100m;
  • Poti sa ajungi cu autobuzele 133 sau 312 pana la statia “Universitatea D. Cantemir”;
  • Cu masina proprie – exista locuri de parcare aferente complexului.

Orice mijoc de transport alegi, te vei bucura sa vezi acest loc minunat, plin de flori, plante si aranjamente florale superbe!

Click AICI pentru a localiza magazinul.

floraria trias timpuri noi 4

De ce sa vii in floraria Trias Timpuri Noi?

Farmecul deosebit al acestei florarii din reteaua Trias a facut ca ea sa castige deja un loc special in inima celor care locuiesc sau lucreaza in zona, care au descoperit inca de la deschidere o multime de avantaje:

  • gasesti o mare varietate de plante decorative prin frunze, plante cu flori si aranjamente florale din plante naturale la ghiveci, la preturi pentru orice buzunar;
  • primesti sfaturi de ingrijire a plantelor de la colegele noastre din florarie;
  • tot aici ai si produse pentru intretinerea plantelor: pamant de flori si ingrasaminte Pokon, tratamente, ghivece si masti decorative;
  • este o Florarie Trias Atelier, adica aici poti veni cu incredere sa alegi, impreuna cu designerii nostri floristi, cele mai frumoase aranjamente florale pentru orice eveniment: nunta(buchete, lumanari, aranjamente, marturii, etc), botez (lumanare, decorare cristelnira, aranjamente mese, marturii, etc), zile de nastere, cadouri si asa mai departe;
  • gasesti o adevarata oaza de relaxare, un spatiu construit cu suflet si pasiune;
  • este usor de ajuns, fiind dispusa intr-o zona centrala, aproape de mijloace de transport in comun.

floraria trias timpuri noi 5

Intra si ia loc aici!

La fel ca si restul florariilor Trias, si aici gasesti locuri de odihna pentru trecatori, atat in exterior, cat si in interior. Oaspetii se pot relaxa in timpul sederii lor, admirand marea varietate de flori si plante la ghiveci, precum si pasiunea cu care angajatii Florariei Trias Timpuri Noi creaza cu maiestrie superbe aranjamente florale sau buchete.

Te asteptam atat in Floraria Trias Timpuri Noi din Calea Vacaresti 191, cat si in celelalte florarii Trias din Bucuresti, sa iti bucuri ochii si sufletul cu cele mai frumoase plante si aranjamente florale!

floraria trias timpuri noi 6

Lasă un răspuns