Publicat pe Lasă un comentariu

FLORARIA TRIAS PIATA GEMENI – FLORI SI PLANTE SUPERBE, MAI APROAPE DE TINE

Featured Video Play Icon

Plantele ne ofera o serie larga de beneficii, mai ales in vremurile acestea de incertitudine. Reduc stresul si aduc calm si o stare de bine. Da, prezenta florilor ne face sa ne simtim bine. Gandeste-te la diferenta dintre un teren arid si o poiana ca un rai, unde ai vrea sa mergi? Si atunci de ce sa nu aducem acest paradis si in casele, pe balcoanele si in curtile noastre? Este demonstrat stiintific faptul ca avand in jur plante (chiar si vazandu-le pe geam), ne face mai fericiti, mai sanatosi si mai buni.

FLORARIA TRIAS PIATA GEMENI – FLORI SI PLANTE SUPERBE, MAI APROAPE DE TINE

 

De la flori de balcon si gradina si pana la cactusi si suculente, poti gasi o gama larga de plante in florariile Trias si pe www.florariatrias.ro, unde poti comanda online si le primesti prin curier, oriunde in tara.

Ti-am prezentat deja florariile Trias atelier, cu spatii largi, superb decorate, in care te simti ca intr-o oaza de frumos, inconjurat de sute de plante si flori, dar si de superbe aranjamente florale – perfecte a fi facute cadou; sunt prezente peste tot in Bucuresti: Calea Dorobanti 136, Bd. Lacul Tei 27, Sos. Mihai Bravu 139-145, Calea Mosilor 145, Bd. N. Titulescu 90, Str. Secuilor 8, Bd. Iuliu Maniu 53, Sos. Chitilei 10, Str. Erou Iancu Nicolae 58, Jolie Ville Baneasa.

Trebuie sa stii insa ca avem florarii Trias si  cateva in incinta magazinelor  Mega Image, astfel incat sa-ti fie usor sa iei si flori – hrana pentru suflet – cand mergi dupa provizii:

FLORARIA TRIAS PIATA GEMENI– la intrarea in Mega Image Concept Store

Piata Vitan – chiar in Mega Image

Valea Oltului 131-137 – in cadrul Mega Image

Prelungirea Ghencea 89B – in cadrul Mega Image

 

Recomandarile noastre:

In aceste florarii gasesti plante cu flori (de la Orhidee pana la Cyclamen si Muscate), plante cu frunze verzi (Yucca, Feriga, Monstera, etc),  cactusi si suculente (Echeveria si Crassula fiind cele mai cautate), plante pentru balcon si gradina (Hibiscus, Petunii, Muscate, etc), plante aromatice (de la Oregano si Busuioc, pana la Menta), dar si sfaturi de ingrijire a acestora, de la floristii nostri.

floraria trias piata gemeni

Legat de ingrijire, tot aici gasesti cea mai buna gama de fertilizanti si pamant de flori: POKON, recunoscuta ca fiind lider european, dar si ghivece inteligente Santino sau masti de ceramica decorative.

De asemenea, daca ai nevoie rapid de un cadou, te opresti si alegi un aranjament floral din plante naturale, la ghiveci, care va bucura sufletul celei care il va primi si florile vor tine mult timp, spre deosebire de cele taiate.

 

FLORARIA TRIAS PIATA GEMENI – FLORI SI PLANTE SUPERBE, MAI APROAPE DE TINE

 

Te asteptam in toate florariile Trias si pe www.florariatrias.ro, pentru a-ti alege florile favorite si a-ti transforma casa, terasa si gradina in colturi de rai.

 

 

Lasă un răspuns