Publicat pe Lasă un comentariu

Deco: culoarea anului 2017 este cea a plantelor cu frunze verzi!

Greenery  (un verde luminos) este, conform Institutului Pantone, culoarea anului 2017, ea inspirand optimism si pofta de viata, cu scopul de a readuce speranta dupa contradictoriul an 2016.

Cum putem aduce acest verde in decorul casei noastre fara a investi multi bani? Simplu: putem schimba elemente precum draperii, covoare, boluri sau pernute decorative… sau, si mai usor, amplasand plante decorative in toate camerele! Pe langa faptul ca vom fi ‘in trend’, florile vor aduce un plus de energie in caminul nostru, veredele fiind o culoare vibranta, care te face oricand sa zambesti.

Pentru ca vorbim despre trenduri, decoratorii de interior spun ca se poarta plantele cu frunze mari si verzi, plasate peste tot in casa, inclusiv in dormitor. O planta decorativa face orice locuinta sa arate primitor si imprima casei energie pozitiva. In plus, plantele ajuta la pastrarea unui aer sanatos, asa ca vor face din caminul tau refugiul perfect dupa o zi stresanta.

 

Alege-ti plantele favorite in oricare dintre florariile Trias sau pe florariatrias.ro (unde ai optiunea transportului gratuit!).

Lasă un răspuns