Publicat pe Lasă un comentariu

CUM ALEGI CEL MAI BUN BRAD DE CRACIUN? SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

yucca decoreaza livingul

Traditia pomului de Craciun este unul dintre cele mai frumoase obiceiuri de Sarbatori din ziua de astazi. Este acel moment cand toata familia se strage pentru un scop comun: sa decoreze cat mai frumos bradul din casa sis a se bucure impreuna. Nu se stie exact cand a luat nastere acest obicei, dar este cunoscut faptul ca a inceput din nordul Europei.

Cum alegi cel mai bun brad de Craciun? Sfaturi de la Floraria Trias

Luna decembrie este luna cu cele mai frumoase Sarbatori, cand oamenii devin mai buni si mai darnici. Atunci cand spiritul Craciunului incepe sa te cuprinda si iti doresti sa aduci aceasta magie in casa ta, sau la birou, vino la Floraria Trias (sau online) si alege-ti un brad in ghiveci de Craciun. Intra AICI si gaseste bradul ideal pentru tine, pentru locuinta ta. Deoarece noi tinem la natura si la ceea ce ne inconjoara aducem cei mai frumosi brazi la ghiveci, special pentru voi!

Cum alegi cel mai bun brad de Craciun? Sfaturi de la Floraria Trias

Daca alegi totusi sa cumperi un brad taiat, este bine sa stii ce iti doresti si cum sa il alegi. Fiecare specie este putin diferita, asa ca, pentru a gasi pomul perfect, este bine sa o potrivesti cu nevoile din casa ta. De exemplu, daca ai copii, poti alege un brad/pin cu ace moi.

Verifica intotdeauna trunchiul pomului. Acesta trebuie sa fie usor lipicios. De asemenea, atunci cand indoiti un ac de brad proaspat taiat acesta trebuie sa se indoaie, nu sa se rupa!

Cum alegi cel mai bun brad de Craciun? Sfaturi de la Floraria Trias

Trecand la decoratiuni, stiai ca beteala a fost creata in Germania? Ei bine, da. Beteala era la inceput creata din fasii batute de argint, care straluceau intens la lumina lumanarilor. Cu trecerea timpului, oamenii au descoperit plasticul si asa a aparut noua beteala, pe care acum o foloseste toata lumea. De asemenea instalatiile pentru pomul de Craciun au aparut pe piata inca din anul 1903.

Cum alegi cel mai bun brad de Craciun? Sfaturi de la Floraria Trias

In magazinul online al Florariei Trias exista o gama larga de decoratiuni pentru Craciun. Aici poti gasi indragitele coronite din brad natural, instalatii cu leduri, felicitari si plante specifice acestui sezon – te asteptam!

Surse foto: florariatrias.ro, lowes.com, theresident.co.uk, carlaaston.com

 

Lasă un răspuns