Publicat pe Lasă un comentariu

CANTECE DE IARNA – DE LA FLORARIA TRIAS

Featured Video Play Icon

Sarbatorile de Iarna sunt aici, toate florariile Trias sunt superb decorate, vin colindatorii, cantam alaturi de ei si ne bucuram impreuna cu familia largita … dar ni-i amintim cu drag si pe cei care nu ne mai sunt alaturi: bunici, parinti, prieteni vechi plecati dintre noi poate prea devreme.

Ria si Traian Saplacan – parintii Florariei Trias – aleg sa rememoreze momente deosebite petrecute alaturi de prietenul lor (si sotul Simonei), Mihai Constantinescu, pe care l-au cunoscut acum 20 de ani si pe care l-au pierdut in 2019, atunci cand l-a plans o tara intreaga.

Aceasta rememorare este legata de lansarea unui album muzical special, <Cantece de Iarna>, ce contine 10 piese de sezon, compuse integral de catre Mihai Constantinescu si interpretate de catre acesta impreuna cu sotia sa, Simona, care ne-a povestit cat de mult iubea Mihai Craciunul.

Incantati de frumusetea melodiilor, de emotia transmisa si de caldura interpretarii, Ria si Traian Saplacan au decis sa sprijine acest proiect, ocupandu-se de partea de productie. In plus, au oferit CADOU clientilor din florariile Trias, cu ocazia Craciunului, acest album minunat, < Cantece de Iarna >, bucurand o multime de oameni iubitori de frumos, fie ca vorbim de flori sau de muzica.


Ingeri de lumina – Versuri

Te-am asteptat dintotdeauna
in viata mea sa vii
erai speranta si lumina
si sensul meu de-a fi
de fiecare data
somnul imi vegheai
ma inchinam la tine
si tu ma ascultai
te rog sa revii
inger de lumina
fa-mi de mai poti
viata mai senina
te rog sa revii
da-mi secretul vietii
si du-ma in zbor
intr-o lume de vis
spre necuprins
eu te rugam sa-mi faci dreptate
si tu ma ascultai
rugaciunea mea de seara
la bine ma invatai
divinitate alba, copil cu ochi nestinsi
ma inchin si azi la tine
da-mi Doamne bine!

Lasă un răspuns