Posted on Leave a comment

CUM POTI REALIZA CHIAR TU UN ARANJAMENT CU PLANTE SUCULENTE? FLORARIA TRIAS

CUM POTI REALIZA CHIAR TU UN ARANJAMENT CU PLANTE SUCULENTE? FLORARIA TRIAS

Aranjament cu plante suculente.

Noi la Floraria Trias credem ca viata este mai frumoasa cand este traita in floare. Cand sorele straluceste, nu este greu, dar ce facem atunci cand suntem inconjurati de un acoperis si patru pereti? Cel mai simplu mod de aduce verdeata la tine in locuinta este sa plantezi suculente. Acestea ofera caminului tau culoare si diversitate, datorita texturii frunzelor, sunt versatile si usor de ingrijit. Mai jos poti gasi 3 pasi simpli pentru a crea un aranjament cu plante suculente.

 

Alegerea suculentelor din aranjamentul tau este foarte importanta. Alege doar plante sanatoase, care nu au pete sau insecte pe frunze. Noi va recomandam suculentele de la Floraria Trias. Pamantul trebuie sa fie unul de calitate iar cel pentru cactusi de la Pokon indeplineste si cele mai inalte standarde de calitate. Acesta are o compozitie echilibrata ce asigura o dezvoltare optima a cactusilor si a plantelor suculente.

CUM POTI REALIZA CHIAR TU UN ARANJAMENT CU PLANTE SUCULENTE? FLORARIA TRIAS

   Pasul 1

Pune un strat subtire de hidrogranule de argila pe fundul vasului in care urmeaza sa plantezi. Adauga pamantul de cactus de la Pokon dar lasa spatiu 3-4 cm in partea de sus a ghiveciului.

   Pasul 2

Acesta este momentul in care plantezi. Ia pe rand, cate o planta, curata-i cu grija radacinile bolnave (daca este cazul) si asaz-o in pamant.

Continua asa cu toate plantele. Nu te ingrijora daca le plantezi prea aproape deoarece in mediul natural aceastea se gasesc in grupuri.

   Pasul 3

Adauga pamant pana acoperi radacinile. Nu uita sa uzi suculentele dupa  plantare! Pentru un look elegant poti aduga pietris sau nisip.

Asaza aranjamentul intr-un loc luminos, dar ferit de bataia directa a soarelui. Temperatura ideala la care suculentele se simt bine variaza intre 20 si 30°C. In sezonul de crestere (primavara si vara) suculentele au nevoie de o cantitate insemnata de apa. Fertilizeaza suculentele doar cu Ingrasaminte pentru cactusi de la Pokon iar acestea iti vor multumi!

 

Leave a Reply