Posted on Leave a comment

ATELIERUL LUI MOS CRACIUN, IN SERA SI IN FLORARIILE TRIAS. CELE MAI FRUMOASE ARANJAMENTE DE SARBATORI.

Featured Video Play Icon

Sarbatorile de iarna aduc emotie si bucurie in sufletele noastre si ne ajuta sa depasim perioada dificila creata de pandemia COVID. Fie ca alegi sa oferi un CADOU sau sa-ti decorezi casa de Sarbatori, colegii din sera si din florariile Trias au fost ajutoarein atelierul lui Mos Craciun, pregatind aranjamente festive din cele mai frumoase plante de sezon. Designul placut al aranjamentelor, dar si accesoriile potrivite, creeaza un decor splendid

Continue reading ATELIERUL LUI MOS CRACIUN, IN SERA SI IN FLORARIILE TRIAS. CELE MAI FRUMOASE ARANJAMENTE DE SARBATORI.

Posted on Leave a comment

POKON INGRASAMANT LICHID PENTRU BONSAI. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

 

Bonsaii, acesti copacei superbi, au nevoie, ca toate celelalte plante, de hrana. Daca in mediul lor natural Bonsaii isi pot extrage nutrientii necesari extinzandu-si radacinile in pamant, atunci cand sunt plantati in ghiveci ei sunt nevoiti sa creasca intr-o cantitate limitata de pamant, care isi pierde rapid substantele nutritive, deci este nevoie de hrana suplimentara, sens in care trebuie sa folosim fertilizanti speciali, asa cum este Pokon ingrasamant lichid concentrat pentru Bonsai.

Continue reading POKON INGRASAMANT LICHID PENTRU BONSAI. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Posted on Leave a comment

IASOMIA DE GRADINA SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Featured Video Play Icon

Iasomia de gradina (Philadelphus, sau Lamaita) este binecunoscuta pentru cele mai parfumate flori de vara, foarte apreciate atat de catre noi, oamenii obisnuiti, cat si in industria cosmetica, din ele extragandu-se uleiuri esentiale pentru realizarea parfumurilor.

Continue reading IASOMIA DE GRADINA SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Posted on Leave a comment

FLOAREA DE COLT, MINUNEA DIN CARPATI LA TINE ACASA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

Floarea de Colt (Leontopodium) este cea mai rara planta din flora montana, motiv pentru care, in mediul sau natural (unde se intalneste din ce in ce mai rar), a fost declarata monument al naturii si este ocrotita de lege inca din 1933.

Din fericire, acum poti avea aceasta floare delicata la tine acasa, multumita culturilor speciale care inmultesc soiuri de Floare de Colt. Trebuie doar sa vii sa-ti alegi favoritele in Florariile Trias sau sa comanzi online pe www.florariatrias.ro ca sa ai in gradina sau pe balcon Flori de Colt la fel de frumoase si spectaculoase ca si cele de pe culmile muntilor Carpati.

Continue reading FLOAREA DE COLT, MINUNEA DIN CARPATI LA TINE ACASA. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Posted on Leave a comment

POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE DE TERASA SI BALCON. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

De ce trebuie sa folosim fertilizanti?

Plantele, la fel ca si oamenii, au nevoie de hrana suplimentara (pe langa lumina si apa), mai ales in perioada de crestere, dezvoltare si inflorire. Ofera plantelor tale un ingrasamant de calitate precum POKON si vei observa diferenta: acestea vor inflori abundent, in culori intense, vor avea noi cresteri, cu frunze mai mari si mai sanatoase. Floraria Trias recomanda gama de fertilizanti POKON, marca olandeza cu experienta de peste 90 de ani in domeniul ingrasamintelor de plante, considerata numarul 1 in Europa.

Ofera plantelor tale un ingrasamant de calitate precum POKON si vei observa diferenta: cu o nutritie adecvata, acestea vor inflori mai mult si mai frumos, in culori intense, vor avea noi cresteri, cu frunze mai mari si mai sanatoase, vor fi mai rezistente – ceea ce reduce riscul de boli.

Continue reading POKON FERTILIZANT LICHID PENTRU PLANTE DE TERASA SI BALCON. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Posted on Leave a comment

FLORARIA TRIAS TIMPURI NOI – O NOUA OAZA DE FRUMUSETE IN INIMA BUCURESTIULUI

Featured Video Play Icon

Familia Floraria Trias a aparut acum 20 ani din dragostea cuplului Ria si Traian Saplacan fata de frumos si, in special, fata de plante. De la chioscul cu flori infiintat initial, acum Floraria Trias inseamna o retea larga de magazine in tot Bucurestiul, precum si livrari la comenzi online, peste tot in Romania.

Cel mai nou diamant in aceasta coroana este Floraria Trias Timpuri Noi, recent deschisa in inima Bucurestiului, pe o artera importanta – Calea Vacaresti 191, in cadrul Complexului Timpuri Noi, aproape de zone cunoscute, precum Cartierul Tineretului, Piata Unirii, Cartierul Vitan, Nerva Traian si Mircea Voda.

Continue reading FLORARIA TRIAS TIMPURI NOI – O NOUA OAZA DE FRUMUSETE IN INIMA BUCURESTIULUI

Posted on Leave a comment

LOBELIA, PLANTA CU CELE MAI FRUMOASE FLORI ALBASTRE. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

Iti doresti o planta decorativa prin flori, care sa-ti transforme spatiile exterioare in explozii de culoare si care sa-ti bucure sufletul zi de zi? Atunci alege LOBELIA, planta cu cele mai frumoase flori albastre, micute, ce au forma de fluturi si transforma orice spatiu exterior intr-un loc fabulos, fie ca este vorba de gradina – unde va forma un adevarat covor floral, terasa – unde va arata spectaculos in jardiniere si mai ales in ghivece suspendate, sau pervaz.

Continue reading LOBELIA, PLANTA CU CELE MAI FRUMOASE FLORI ALBASTRE. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Posted on Leave a comment

GHIVECELE LAMELA AU GRIJA DE FLORILE TALE

Featured Video Play Icon

Ghivecele LAMELA, brand cu 30 de ani de experienta si parte a unei afaceri de familie, sunt foarte apreciate de catre clientii din Europa, datorita calitatii superioare, a durabilitatii si a increderii castigate in timp. Desi continua sa respecte traditia (produse de calitate, care rezista in timp, cu design minimalist), ghivecele LAMELA sunt inovate mereu, in fiecare an lansandu-se game noi, la care se folosesc tehnologii moderne, materiale eco, plastic reciclat, cu mare atentie la design si la detaliile de productie.

Continue reading GHIVECELE LAMELA AU GRIJA DE FLORILE TALE

Posted on Leave a comment

POKON CONURI – FERTILIZANT PENTRU PLANTE DE TERASA SI BALCON. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.

Featured Video Play Icon

Majoritatea plantelor necesita hrana suplimentara, pe langa lumina si apa; de aceea, in special pentru florile la ghiveci, trebuie sa folosim fertilizanti, mai ales in perioada de crestere, dezvoltare si inflorire.

Floraria Trias recomanda gama de fertilizanti POKON, marca olandeza considerata numarul 1 in Europa, datorita calitatii deosebite a produselor si a raportului excelent calitate/pret. Pokon are o gama larga de fertilizanti, unii universali, altii adaptati nevoilor fiecarui soi de plante, cum ar fi cele de gradina, plante verzi de apartament, citrice, plante cu flori, bonsai, etc.

Continue reading POKON CONURI – FERTILIZANT PENTRU PLANTE DE TERASA SI BALCON. SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS.