Publicat pe Lasă un comentariu

6 MOTIVE SA ALEGI FLORARIA TRIAS

Featured Video Play Icon

6 MOTIVE SA ALEGI FLORARIA TRIAS

Floraria Trias a aparut in urma cu mai mult de 16 ani ca o simpla idee a doi oameni iubitori de frumos, Ria si Traian Saplacan. Multora poate ca nu o sa le vina sa creada dar totul a inceput cu cateva ghivece pe un balcon undeva in Bucuresti. La început a fost mai greu. Primul magazin deschis marca Trias a fost cel din Dorobanti, unde am folosit toata priceperea si cunostiintele acumultate de-a lungul timpului despre plante. Astfel, trecand anii, am deschis magazine in mai multe zone din Bucuresti, cel mai recent fiind cel din Bucurestii Noi.

6 MOTIVE SA ALEGI FLORARIA TRIAS

  • Facem totul din pasiune pentru plante :Ria spune : “Totul a inceput cand aveam 3 ani. Atunci am locuit la internat pentru o scurta perioada de timp. Ma simteam departe de parinti, care veneau doar o data pe luna in vizita. Astfel,intr-o buna zi, m-am asezat pe pamant si am ascultat cu atentie sunetul albinelor, al pasarilor si al celorlalte animale din jur. Am simtit ca nu sunt singura. Florile au fost de asemenea un motiv pentru care m-am indragostit iremediabil de natura. Am ajuns in Romania in martie iar pana in septembrie, impreuna cu 4 copii, am aranjat gradina blocului”.

 

  • Aducem flori din Romania deoarece sprijinim horticultura si antreprenorii de aici.

    6 MOTIVE SA ALEGI FLORARIA TRIAS

 

 

 Aranjament din plante naturale nr.142

  • Calitatea exceptionala a plantelor. Avem importuri saptamanale pentru flori taiate, dar si plante la ghiveci, pentru a asigura prospetimea lor. Totodata avem si cele mai mici preturi din Romania!

 

  • Magazinul online ofera o gama larga de plante care acum, pot fi trimise si prin curier, direct la usa ta. Astfel speram sa satisfacem nevoile tuturor clientilor, deoarece Floraria Trias isi doreste sa aiba doar clienti multumiti!

 

 

Pentru comenzi va asteptam pe site sau direct in Magazinele Trias!

Lasă un răspuns