Publicat pe Lasă un comentariu

5 PLANTE POTRIVITE PENTRU BIROURILE CU AER CONDITIONAT-SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS

Dracaena marginata 3 tulpini D 21

5 plante potrivite pentru birourile cu aer conditionat

Fie ca este vorba despre biroul unde lucrezi sau despre locuinta ta, mediul ambiant este un lucru foarte important. Plantele inseamna viata, de aceea este important sa te bucuri de ele in orice moment. In plus, acestea ne ofera un aer proaspat, ne ajuta sa ne relaxam mintea si corpul, devenind astfel o oaza de liniste si sanatate. Daca aveai retineri sa iti aduci plante la birou, pentru ca este doar aer conditionat, avem o veste buna: ai o multitudine de optiuni de plante perfecte pentru acest mediu – iata cateva propuneri interesante de la Floraria Trias:

CALATHEA este o  planta foarte simplu de ingrijit si nu necesita udari foarte dese. Mai este denumita si “planta care se roaga” pentru ca seara isi ridica frunzele iar dimineata si le lasa in jos.

Calathea

 

DRACAENA MARGINATA COLORAMA impresioneaza prin coloritul intens al frunzelor. Fata de Dracaena Marginata, care este planta clasica de apartament, varietatea Colorama se distinge prin marginile roz-rosii ale frunzelor.

 

CRASSULA OVATA este o planta de interior, suculenta. Aceasta seamana mult cu bonsai, deoarece are aspectul unui copac in miniatuatura.

Crassula Sunset Ovata - Copacul cu bani

 

BAMBUSUL este considerat aducator de noroc, pentru ca in el se regasesc toate cele cinci elemente Feng Shui: Lemn, Pamant, Apa, Foc, Metal.  De asemenea, Bambusul purifica aerul, curatandu-l de impuritati.

 

YUCCA provine din America de Nord si Centrala, dar se gaseste si in India. Indienii idolatrizeaza aceasta planta datorita efectelor sale uimitoare. denumind-o “arborele vietii”. Yucca a devenit populara ca planta de apartament in anii ’60.

Yucca 3 Tulpini D 24

 

Daca vrei ca aceste plantele verzi sa ramana sanatoase si frumoase, trebuie sa le acorzi un pic  de ingrijire. Cu ajutorul Pokon PowerSpray pentru plante verzi, vei  asigura un conținut echilibrat de nutrienți, ce stimulează echilibrul natural face plantele mai sanatoase si mai puternice.

Fertilizantii  Pokon ofera o crestere spectaculoasa, redau luciul natural al frunzei, hidrateaza si fertilizeaza rapid plantele!

Alege-ti planta favorita, din gama celor rezistente in camere cu aer conditionat:  https://www.florariatrias.ro/eticheta-produs/birouri-cu-aer-conditionat/.

 

Surse foto: www.florariatrias.ro.

Lasă un răspuns