Publicat pe Lasă un comentariu

4 SFATURI PENTRU DISPUNEREA PLANTELOR IN DECORAREA CASEI

SFATURI PENTRU DISPUNEREA PLANTELOR 2

Iti doresti o schimbare de decor in casa ta, care sa o faca mai frumoasa, un adevarat camin? FLORILE la ghiveci sunt cea mai simpla solutie: decoreaza superb, aduc energie pozitiva, filtreaza aerul si … nu trebuie sa faci un credit pentru a le aduce in casa ta.

Mai ales de cand stam  mai mult in casa, am realizat ca florile pot decora orice coltisor, mai ales ca exista plante si pentru spatiile mai intunecoase … asadar:

PLANTELE ITI TRANSFORMA CASA, atat prin decorul superb, cat si prin relaxarea pe care o aduc in viata ta, asa ca dispune-le peste tot, nu doar pe pervaz sau in balcon.

Iata 4 SFATURI pentru dispunerea plantelor in decorarea casei:

1. Primeste natura la tine in casa

Este deja demonstrat faptul ca plantele de interior dau viata oricarui spatiu, asa ca primul pas in a-ti decora casa este sa adaugi aceste bucati de natura in locurile in care stai cel mai mult, asadar nu uita nici de bucatarie, dormitor sau camera copiilor.

SFATURI PENTRU DISPUNEREA PLANTELOR 1

2. Creeaza un colt verde!

Una dintre cele mai bune modalitati de a aduce un element de impact este sa grupezi mai multe plante impreuna. Fie ca o faci direct pe podea sau pe o masa / etajera, incearca sa grupezi macar 3-4 plante de diferite inaltimi, soiuri si texturi pentru a forma un minunat spatiu verde, care transmite frumusete, calm si bucurie. Sfat Floraria Trias: alege ghivece sau masti decorative asortate!

SFATURI PENTRU DISPUNEREA PLANTELOR 4

 

3. Alege o planta deosebita, care sa fie vedeta!

Cand vorbim despre decorarea interiorului, o planta mare (macar 1 metru inaltime, raportat la spatial disponibil, bineinteles) va face diferenta, mai ales in living sau in dormitor – amplaseaz-o intr-un colt sau langa o piesa de mobila mai mica, pentru a fi pusa in valoare.

Sfatul Floraria Trias: alege plante mari, de impact, precum a, Zamioculcas, Dracaena sau Ficus Lyrata.

SFATURI PENTRU DISPUNEREA PLANTELOR 3

 

4. Foloseste-te de plante curgatoare pentru a forma <cascade> verticale!

Plantele curgatoare sunt un mod minunat de a decora interiorul folosind spatial pe verticala, mai ales atunci cand vorbim despre apartamente mici – dispune-le astfel incat sa creezi un punct de interes in camera: suspendate sau asezate pe rafturi.

Sfatul Floraria Trias: alege plante precum Hoya, Scindapsus, Senecio Teardrops, Philodendron, Peperomia, Ceropegia, Epipremnum.

 

Vino in florariile Trias (unde te poti consulta cu specialistii nostri floristi) cu sau comanda pe www.florariatrias.ro plantele preferate, ghivece, fertilizanti, pamant de flori, etc si noi ti le trimitem prin curier, oriunde in tara.

Nu uita ca, la comenzi de 200lei, ai transport gratuit!

­­­­­­SFATURI PENTRU DISPUNEREA PLANTELOR 5

 

 

Photo credits:

florariatrias.ro

lamela.com

leonandgeorge.com

 

Lasă un răspuns